Julia Franzén och Bingo Rimérs kärlekssaga – från början till slut

Julia Franzén

Under förra året började det cirkulera rykten om att Julia Franzén och Bingo Rimér var ett par.
Här är allt du vill veta om deras romans.
Fem saker om Julia Franzén
Slå på ljud

BingDet var under hösten förra året som rykten om att Robinson-profilen Julia Franzén och fotografen Bingo Rimér skulle vara ett par började att ta fart. Anledningen bakom ryktet var helt enkelt för att de setts spendera en hel del tid tillsammans, och Bingo åkte även med sina söner och hälsade på Julia i Marbella. Där kunde följarna ta del av romantiska middagar och kvällar med jordgubbar, bubbel och mys i sängen. Men plötsligt började Julia och Bingos gemensamma uppdateringar att avta och följarna lämnades förvirrade. Här är allt ni vill veta om deras relation.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hur träffades Bingo och Julia?

Allting började egentligen med att de träffades på Mallorca år 2015 men då relationen började ta fart på riktigt var efter att Julia hade skrivit om Bingo på sin story på Instagram. Hon hade nämligen fått frågan om vad hon söker för slags kille och med glimten i ögat taggat Bingo och sagt att hon söker någon som är lika glad, positiv och galen som han är.

Efter det började de att skriva med varandra och så småningom gick skrivandet över till häng även i verkliga livet. De båda skrev ofta om hur kul de hade tillsammans och flera av deras följare uttryckte sin glädje över att de två verkat hitta varandra.

Varför tog det slut?

Men efter att både Julia och Bingo slutade uppdatera om varandra började följarna bli oroliga, och mängder av frågor strömmade in om vad som egentligen hänt. Och efter ett tag valde de båda att berätta hur det faktiskt låg till.

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)”, skrev Julia då innan hon la till:

”Menade inte öppen som person utan menade öppet förhållande”.

Och även Bingo gick ut och förklarade sin sida av det hela.

”Vi umgås, skrattar och har väldigt kul tillsammans. Men vi lever helt olika liv. Jag har redan fyra ungar och två exfruar. Julia vill verkligen hitta någon att stadga sig med. Känna sig trygg och börja skaffa barn. Minst två ungar. Bo ihop och leva familjeliv som hennes föräldrar gjorde och som lever ihop än idag. Jag vill inte bo ihop. Jag älskar min frihet. Jag har redan fyra friska fantastiska barn. Jag har två grymma exfruar. Jag känner mig väldigt nöjd och tillfreds med livet och allt är perfekt”, skrev han då.

Hur är deras relation idag?

Men trots att relationen inte slutade som många hade hoppats på verkar de tidigare turturduvorna ha en väldigt fin relation idag. Bingo har nämligen berättat att han gärna fortsätter att umgås med Julia och att han tror att hon faktiskt känner detsamma.

”Hon är verkligen en helt underbar tjej. Vi är väldigt lika och vi jobbar grymt bra ihop. Men Julia och jag är inte ett par och vi kommer aldrig bli ett par. Det är bättre att Julia fortsätter leta efter en man som kan ge henne allt det där som hon söker. Jag kommer finnas där och hjälpa henne att hitta rätt”, skriver Bingo Rimér.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér kritiseras efter ordet till Katrin i Relationspodden

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens egna ord om kvällen med Kristina ”Keyyo” Petrushina

FRÅN FÖRSTASIDAN