Därför var Julia Franzén rädd för Katrin Zytomierska

Julia och Katrin

Tidigare hade Julia Franzén och Bingo Rimér en romans som nu är över. Nu berättar Julia om rädslan hon hade för Katrin Zytomierska och om varningen från Bingo innan första mötet.

Den gamla Robinson-deltagaren Julia Franzén, 30, blev snabbt en tittarfavorit när hon briljerade i det populära realityprogrammet. Hon kämpade sig hela vägen fram till finalveckan, men där tog hennes resa tyvärr slut. Efter att ha återvänt hem från äventyret har hennes liv varit allt annat än lugnt.

Julia har vuxit på sociala medier och uppdaterar flitigt om sitt liv nere i Marbella, Spanien, där hon numera är bosatt. Men livet nere bland de soliga stränderna är inte det enda som hennes följare får ta del av. Hon är dessutom väldigt generös när det kommer till att dela med sig av sitt privatliv. Så när hon och Bingo Rimér fattade tycke för varandra i höstas fick alla följa med i deras kärlekshistoria.

LÄS MER: Så lever Amanda Winberg idag – 6 år efter Idol

Många trodde att de skulle bli ett par då de delade mycket bilder och kärleksfulla ord till varandra öppet så att alla kunde se. Men plötsligt så slutade de att umgås och det som många trodde skulle bli en kärleksrelation rann ut i sanden. Julia har berättat den verkliga anledningen till att det aldrig kunde bli mer än vänskap mellan dem.

Därför var Julia rädd för Katrin

Den som följer Bingo på hans kanaler vet att relationen till ex-flickvännen Katrin Zytomierska är väldigt bra. Tillsammans har de två söner och har gjort allt för att fortsätta hålla ihop som en familj efter uppbrottet. Detta var Julia väl medveten om när hon och Bingo började träffas så att komma in i den bonusfamiljen såg hon inte som något problem.

– Det var inga problem, jag älskar hans familj och jag har alltid älskat att hänga med mycket folk. Det gör vi i min familj också så det var inte ovant på något sätt, berättar Julia i Bathinas podcast.

Men hon erkänner nu i podden att hon faktiskt var rädd för Katrin innan deras första möte.

– Sen var jag såklart lite rädd för Katrin första gången jag skulle träffa henne, säger hon.

Bingos varning inför första mötet

Och när det var dags för dem att träffas så sa Bingo att de skulle tänka på hur de betedde sig framför Katrin.

– Det var på Rebecca Stellas födelsedagsfest, då sa Bingo såhär ”nu får vi inte pussas eller så inför Katrin för hon tycker att det är så äckligt”. Så då fick vi bete oss, berättar hon.

Första mötet mellan dem gick trots detta väldigt bra.

– Men det gick bra och det slutade med att vi dansade ihop och hade jättekul. Jag blev godkänd.

Och idag har all rädsla för Katrin försvunnit, faktum är att Julia fått en helt ny bild av henne.

– Jag älskar Katrin, jag tror att många har fel bild av henne. Att hon är en elak person men hon är superpositiv, hon är ju lika positiv som mig och Bingo, avslutar hon.

Idag är Julia singel men det finns en risk att någon snart sätter ett ring på hennes finger. Hon är nämligen årets Bacherlorette och ska få chansen att träffa sitt livs kärlek alldeles snart.

LÄS OCKSÅ: Det händer bakom kulisserna på Farmen

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs hint till kvinnor om exet Magnus Hedman