LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs ord om exet Magnus Hedman inför alla

20 mar, 2021 
Magdalena Graaf, Magnus Hedman
Nyligen avslöjade Magdalena Graaf att hon funnit kärleken i skådespelaren Louie Marti.
Men nu har Magdalena valt att hjälpa ex-maken Magnus Hedman med att också hitta kärleken.
”Singel. I bättre form än någonsin”, skriver hon.
Annons
Intervju med Hannah GraafBrand logo
Intervju med Hannah Graaf

Det var i maj förra året som den tråkiga nyheten kom om att Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades 2010 och föll pladask för varandra.

Två år senare förlovade de sig och fick barnen Charlie Larsson och Louie Larsson tillsammans innan kärleken plötsligt tog slut.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg när hon offentliggjorde att relationen var över.

Sedan dess har Magdalena och Filip hunnit flytta isär och på bloggen har man kunnat följa Magdalenas resa om nytt boende. Men nu har hon alltså flyttat in i ett trevligt radhusområde norr om Stockholm, närmare bestämt inte allt för långt bort från det område som exet Filip bor i.

Magdalenas nya kärleksbesked med Louie Marti

Men på kärleksfronten har det varit tyst från Magdalenas håll, ända fram tills nyligen, när hon kunde avslöja att hon funnit kärleken i skådespelaren Louie Marti, 43. Det var i ett blogginlägg som hon berättade om det glada kärleksbeskedet.

Annons

”Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen jag vill bli gammal med. Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och de senaste året har varit kämpigt och en liten ensam uppförsbacke. Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig.”, skrev hon då och syftade på "stora" Louie, eftersom Magdalenas yngsta son råkar heta exakt samma namn.

I en intervju med Hänt har Louie tidigare berättat hur han och Magdalena träffades. Det ska nämligen ha handlat om att Louie tyckte synd om henne efter att ha läst hennes bok.

– Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var efter jag läst hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, säger Louie till Hänt.

Annons

Magdalenas ord om Magnus Hedman – hjälper till med kärleken

En fördel i förhållandet med "stora Louie" är att han bor på samma gata som Magdalena, så de kommer de knappast ha svårigheter att hitta tid för att träffas.

Sedan tidigare har Magdalena även de två äldre sönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf som hon har från en längre relation med det före detta fotbollsproffset Magnus Hedman. Sedan uppbrottet från Magnus har ex-makarna dock fortsatt ha en bra relation.

Det bevisar Magdalena speciellt nu när Magnus fyller år. Hon har nämligen valt att lägga upp ett inlägg på hennes Insta-story där hon förklarar att han är singel och ett riktigt kap.

”Magnus Hedmans födelsedag! Singel. I bättre form än någonsin... Du får mig på köpet!”, skriver hon och fortsätter:

”Följ honom och gratulera honom!! Han är lite ensam o ämlig. Han behöver en redig kvinna!”

FOTO: Karin Törnblom/TT, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Annons