LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Louie Martis relation till Magdalena Graafs ex Magnus Hedman

16 mar, 2021 
Magnus Hedman, Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf har hittat kärleken igen, denna gång i skådespelaren Louie Marti.
Men hur ser Louies relation med Magdalena Graafs ex-man Magnus Hedman egentligen ut?
Vi har svaret!
Annons
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopetBrand logo
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet

Det var i maj förra året vi fick reda på att Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson gått skilda vägar efter tio år tillsammans. De tidigare paret träffades 2010. Två år efter att de träffats förlovade de sig och fick två barn tillsammans, Charlie Larsson och Louie Larsson innan kärleken tog slut.

Sedan tidigare har Magdalena Graaf även barnen Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf tillsammans med fotbollsspelaren Magnus Hedman, 47, som hon var gift med var mellan 1999 och 2006. Nu har Magdalena Graaf funnit kärleken på nytt, men inte en fotbollsspelare denna gång utan i skådespelaren Louie Marti.

Blev blixtkära efter ett samtal och en middag ihop

I en intervju med Hänt har Louie Marti berättat hur de två träffades, och att det var efter han läst Magdalenas bok han blev intresserad av henne på riktigt.

– Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var efter jag läst hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, säger Louie och fortsätter:

Annons

– Jag kände mest att det var sorgligt, jag ville visa henne att det finns bra människor.

Efter samtalet var Magdalena på väg till Louie i full fart och det var bara ett enda möte som krävdes för att de två skulle bli tillsammans.

– Vi blev tillsammans på en gång och har nu varit ihop en, två månader. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, säger Louie.

Så är Louie Martis relation till Magnus Hedman

När Magdalena Graaf och Louie Marti visade upp kärleken på sociala medier var Magnus Hedman snabb med att kommentera Magdalena Graafs kärlekslycka offentligt. Eftersom en av Magdalenas söner även heter Louie så kommenterade Magnus skämtsamt ”Hälsa båda Loui från mig” på Magdalenas bild på Instagram, där just både sonen Louie och nya pojkvännen Louie syns.

Nu avslöjar Louie Marti hur relationen till Magdalena Graafs ex-man Magnus Hedman egentligen är.

– Magnus har jag träffat på event och vi båda har gemensamma vänner, vi båda är god vän med Patrik Sjöberg exempelvis. Så ja vi har gemensamma nämnare, avslutar Louie.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons