Idol 2023 marknadsföring banner

Julia Franzén avslöjar sanningen om plötsliga avslutet med Bingo Rimér

19 mar, 2021 
AvJonna Wennerberg
Julia och Bingo
Ingen har missat romansen som pågick mellan Julia Franzén och Bingo Rimér. Många trodde att det skulle bli något mellan dem, men plötsligt så avslutade de allt. Nu avslöjar Julia detaljen som avgjorde beslutet.
Annons
Fem saker om Julia Franzén
Fem saker om Julia Franzén

Julia Franzén, 30, tog sig in i hjärtat på svenska folket efter sin medverkan i Robinson. Där hyllades hon för sin energi och glädje som smittade av sig på de andra deltagarna. Efter succén i programmet har Julia vuxit på sociala medier och blivit en populär profil som många vill följa.

I höstas fick hon och fotografen Bingo Rimér, 45, fick upp ögonen för varandra efter att Julia sagt att hon kunnat tänka sig att dejta honom i en frågestund. Till det fina utlåtandet delade hon även en gammal bild på de två tillsammans från 2015. Historien bakom bilden är att Julia befann sig i Magaluf för att spela in ett program och då stötte hon på Bingo. Hon tog helt enkelt tillfället i akt då och knäppte en bild tillsammans med den kände fotografen.

– Vi började skriva efter att jag sa att han var min drömman på min frågestund på Instagram. Sen hade han sin förhandsvisning av hans dokumentär och då hängde vi den helgen, har Julia tidigare berättat för Hänt.

Annons

Efter den förhandsvisning umgicks Bingo och Julia flitigt. De var inte blyga med att dela bilder på varandra på sina Instagram-konton. Inte heller med att ösa kärlek över varandra. Efter att de tillbringat en hel del tid tillsammans under fler månader så trodde alla att de skulle bli ett par.

Men plötsligt så slutade de att umgås och dela bilder på varandra. Då gick Julia ut med att hon och Bingo inte längre träffas på grund av att de vill olika saker. Kort därefter kom nyheten om att Julia är årets Bacherlorette, något som många trodde var anledningen till att de avslutade sin romantiska relation. Men Julias medverkan i dejtingprogrammet var bara något som Bingo uppmuntrade.

I veckan har den blivande Bacherloretten gästat Bathinas podd och där fick hon frågan om hon var kär i Bingo.

– Jag blir kär ganska lätt, ja det blev jag. Men jag var ju typ kär i honom redan innan, han är så himla härlig, säger hon i podden.

Annons

Där avslöjade hon också anledningen till att det inte blev någonting mer mellan henne och Bingo. Det var när Bathina frågade om Bingo inte fick henne att sprudla. Och det fick han ju, men det spelade ingen roll.

– Jo verkligen, men han ville inte ha barn, säger Julia och fortsätter:

– Vi var inte alls på samma plats i livet där, men Bingo har ju många fördelar som jag gärna vill ha i min framtida man.

Hon har trots det enormt med kärlek till honom, men det funkade helt enkelt inte.

– Han är en fantastisk person och vi kommer ju alltid att vara vänner. Vi är ju så extremt lika på många sätt, jag älskar honom och hela familjen. Men som sagt så är vi på helt olika plan, avslutar hon.

Annons