TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Penny Parneviks svar till följarna efter ryktena om en bröstoperation

07 apr, 2021 
Penny Parnevik
Penny Parnevik har nyligen blivit tvåbarnsmamma. Tillsammans med tidigare hockeyproffset Douglas Murray har de två gemensamma barn. Förutom att vara mamma poddar hon med sin syster Peg Parnevik, där hon nu avslöjar sanningen om skönhetsingreppet.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Hela familjen Parnevik blev kända för svenska folket för ett par år sedan då de hade sin egna reality-program Parneviks på TV3.

Där kunde vi följa golfproffset Jesper Parnevik tillsammans med frun Mia Parnevik och deras lyxiga liv i Florida, USA. I programmet bjöd de in olika kända gäster till villan. Tillsammans har paret barnen Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik. Förutom att bo i USA har Mia och Jesper även ett boende i Stockholm och syns titt som tätt hemma i Sverige.

Efter att den sista säsongen sänts har vi kunnat följa familjen på sociala medier. Följarna har bland annat kunnat se Penny Parnevik bli tvåbarnsmamma och Peg Parnevik på scenen som artist. Tillsammans har de två även populära podden Pillowtalk med Peg och Penny.

Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht är med i Let's dance

Pegs pojkvän Filip Lamprecht har gjort succé i Let's dance tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal. Men allt har inte bara varit en dans på rosor, då det uppstått en del drama.

Annons

Det har nämligen startats ett kärleksrykte mellan Linn och Filip, vilket fick Peg att ryta ifrån ordentligt under förra veckan.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”, skrev hon och fortsatte:

”Jag är ledsen att jag lackar ur, men när folk kommer efter min relation och mitt utseende och så vidare.”

Penny Parneviks svar efter ryktet om bröstoperation

Som många känner till driver systrarna podden Pillowtalk, där pratar de två öppenhjärtigt om livet och olika ämnen. Och apropå rykten så passade Penny på att avslöja hur det verkligen ligger till med spekulationerna om en bröstförstoring, då följare har undrat.

– Oj, det hade varit kul. Eller jag vet inte. Men mina naturliga bröst var väldigt fina. Men med tanke på att jag har två barn och sedan ammat så har de har blivit små för att sedan bli stora igen, säger Penny.

Annons

Med andra ord har Penny inte förstorat brösten, konstaterar hon i podden.

– De var stora men sen blev de små, för att bli stora igen. Det var också en period när jag gick upp i vikt som folk sa: ”har du förstorat brösten”, nej, jag har gått upp i vikt. Hela min kropp är större, så det hade man kunde listat ut själv, säger Penny Parnevik.

FOTO: Eero Hannukainen/TT // TV4

Annons