TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Maria Forsbloms egna ord om splittringen från Martin Järborg i Nyhetsmorgon

04 mar, 2021 
Maria Forsblom och Martin Järborg har varit en omtyckt programledarduo som nu blivit splittrad.
Nu berättar Maria för Hänt hur det känns.
– Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är, säger hon.
Annons
TV: Farmen-Robin i otäck olycka med yxa – se bilderna härBrand logo
TV: Farmen-Robin i otäck olycka med yxa – se bilderna här

Soraya Lavasani och Jesper Börjesson var länge en omtyckt duo i Nyhetsmorgon innan Jesper valde att göra karriärsbyte och Soraya gick på mammaledighet.

Som ersättare kom Maria Forsblom in för Soraya och Martin Järborg för Jesper. Den nya duon blev även de snabbt omtyckta, men häromdagen meddelade de att de skulle splittras.

Detta då Soraya kommer tillbaka efter sin mammaledighet. Det var under onsdagsmorgonen som programledarduon berättade den stora nyheten att deras gemensamma programtid är över.

– Vad snabbt det har gått de senaste året och vad roligt det har varit att jobba med dig, sa Maria till Martin i programmet.

– Stort tack för detta, på måndag är Soraya tillbaka efter föräldraledigheten, sa Martin.

Marias egna ord om splittringen

När Hänt når Maria för att höra hur det känns berättar hon att hon är glad för den tiden hon fick med Martin i tv-rutan.

– Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är.

Annons

Hon är samtidigt glad för Sorayas skull att hon är tillbaka.

– Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet.

Maria blir såklart inte utan arbete bara för att Soraya kommer tillbaka. Utan hon fortsätter att synas i tv-rutan, men lite då och då istället för de bestämda dagarna.

– Jag går tillbaka till det upplägg jag hade innan vicket för Soraya och varvar söndagar med torsdagar och fredagar, säger Maria till Hänt.

Annons