TV4-tittarnas kritik mot Karin Ström och Linnea Klaar i Farmen 2021

Stämningen i Farmen är inte på topp och deltagarna börjar vända sig mot varandra.
Något som även TV4 plockat upp.
Nu rasar tittarna efter kanalens kommentar om deltagarna.

Årets säsong av Farmen är i full gång och smekmånaden under de första veckan är över för länge sen. Stämningen i gruppen är tryckt och med Allan Eriksson, 35, som storbonde har relationen mellan vissa av deltagarna knappast blivit bättre.

I söndagens ting blev det några spända minuters samtal då Linnea Klaar, 27, och Karin Ström, 32, plötsligt anklagade Allan för att få en förändrad personlighet då han blir hungrig. Matbristen på Farmen ställer ofta till det i programmet och den här säsongen är inget undantag.

Allan har dock tidigare berättat i en intervju med Hänt att han tror att det finns ett bakomliggande problem till den infekterade relationen mellan deltagarna.

– Det är väl typ att det skylls på maten. Jag tror att det är nånting annat som ligger i luften egentligen. Men alla vart ju "hangry" liksom, eftersom vi inte hade nån mat.

Kanalens kritik mot deltagarna

De deltagarna som hamnat mest i hetluften är Allan och Karin. Trots att de har en bra relation till varandra idag menar Allan att de hade svårt att kommunicera med varandra i programmet.

– Karin och jag hade ju väldigt svårt att kommunicera med varandra. Allt hon sa var ju för att provocera kändes det som.

Även TV4 verkar ha noterat de olika lägren som byggts upp på gården där Linnea och Karin är på ena sidan medan denna veckas storbonde Allan står på andra. I ett inlägg som visar vad Allan tror att Wincent kommer säga om veckans uppdrag skriver kanalen på Farmens egen Instagram :

”Vilken tur att Wincent bara bedömer uppdragen och inte stämningen i gruppen”.

Tittarnas ilska

Några som inte är sena med att välja sida är tittarna som nu bombarderar kanalens kommentarsfält med sin åsikt om vilken av deltagarna som de tycker har rätt. Flest verkar stå på Allans sida då man menar att han arbetat hårdast under veckorna på Farmen.

”Såklart att Karin och Linnea drar 'kvinnor-tar-ingen-skit-2020' -kortet. Att ens försöka vinkla det åt det hållet. Löjligt”, skriver en tittare och får medhåll:

”Välj Karin eller Linnea, dom 2 lataste på Farmen”.

Men inte alla håller med om kritiken mot tjejerna och tycker istället att det är Allan som borde vara nästa man att försvinna från gården:

”Usch vilken otrevlig människa Allan är, ut med honom”, går det att läsa i kanalens kommentarsfält.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Karins pik till Daniel Tholén – efter kyliga stämningen

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Henrik Lindström Farmen – avslöjar sanningen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!