Efter dåliga stämningen på Farmen – så är Allan och Karins relation idag

Karin Ström, Allan Eriksson

Allan Eriksson och Karin Ström är två av årets Farmen-deltagare som inte riktigt klickar.
Nu berättar Allan för Hänt om relationen idag – efter den bråkiga tiden på gården.
Slå på ljud

Farmen 2021 är inne på sin åttonde vecka och det betyder att det inte är särskilt långt kvar.

Det innebär också att det är finalvecka på Torpet och efter kvällens avsnitt står det klart att det blev Erik Steffen, 27, som vinner Torpet och därmed tar sig tillbaka in på Farmen. Det betyder också att Pernilla Angerias, 57, Jennifer Schills, 30, och Helena Hedqvists, 27, resa nu är över.

LÄS MER: Hen tjänar bäst i Farmen – se oväntade ettan
NU GRATIS

Men på Farmen är inte stämningen riktigt lika god som den kanske var en gång i tiden. Deltagarna har nämligen börjat störa sig på varandra och enligt Allan Eriksson, 35, handlar det om något underliggande än just maten.

– Det är väl typ att det skylls på maten. Jag tror att det är nånting annat som ligger i luften egentligen. Men alla vart ju "hangry" liksom, eftersom vi inte hade nån mat, säger han till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bråket om maten i Farmen urartade

I söndagens ting tog Linnea Klaar, 27, och Karin Ström, 32, upp att Allan lätt blir personlighets-förändrad när han är hungrig. Detta är något som hänger med under hela veckan, eftersom Allan är storbonde. Och den som han kanske har svårast för är Karin.

– Det är ju jag och Karin som ryker ihop där, säger han till Hänt och fortsätter:

– Karin och jag hade ju väldigt svårt att kommunicera med varandra. Allt hon sa var ju för att provocera kändes det som.

Att Allan lätt blir irriterad när han är hungrig är något som Mary Enqvist, 40, kan skriva under på. Men i en intervju med Hänt plus visar det sig nu att kärlek började med bråk.

I programmet menar Karin att det hon stör sig på är med Allan är att han blir arg och otrevlig när han är hungrig. Och att han inte ser allt bra som hon och Linnea gör på gården.

– Nej jag blir så trött, jag vill bara åka hem för att han är storbonde. Jag får ingen ork till nånting. Man kan inte bete sig såhär, säger Karin.

Karin Ström

Karin och Allan hamnade i bråk.

Foto: TT

Så är relationen mellan Allan och Karin idag

Men trots den livliga stämningen på Farmen verkar det tjafset nu vara ett minne blott för Allan.

– Men vi är inte ovänner idag, det där tjafset lämnade vi på Farmen. Vi är ju inte vänner den här veckan, men vi blir vänner sen, förklarar han för Hänt.

Han säger också att hela gruppen umgås och därmed är även Karin inkluderad.

– Vi har setts. Alltså inte bara hon och jag, men hela gänget liksom. Vi har varit på Nacka, och lite bastu och öl och vin och lite trevligt. Sen var vi hemma hos Danne i Uppsala och kollade första avsnittet tillsammans, säger han och fortsätter:

– Nej men det var väl mest att hon och jag var inte några goda vänner överhuvudtaget den veckan. Men vi är goda vänner idag, det finns inget ont mellan oss just nu. Inte från min sida iallafall.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Farmen-Karins pik till Daniel Tholén – efter kyliga stämningen

LÄS OCKSÅ: Farmen-Phillip-Lloyd om relationen till Philip Albinsson efter sveket

SENASTE NYTT!