Bianca Ingrosso attackerades på gatan – nu ryter Benjamin ifrån

Benjamins stöd till Bianca

I helgen blev Bianca Ingrosso attackerad av en kvinna på stan. Kvinnan sa så elaka saker till henne att Bianca bröt ihop mitt på gatan och kunde inte heja tårarna. Nu ryter hennes lillebror Benjamin Ingrosso ifrån.

Bianca Ingrosso föddes in i rampljuset och är en del av Wahlgrens-klanen. Sen dagen hon själv valde att börja sin egen karriär så har hon dagligen delat med sig av sitt privatliv. Och i Wahlgrens värld får tittarna följa henne tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren. Ibland dyker även lillebror Benjamin Ingrosso upp i tv-rutan. Men någon som tittarna sällan får se är äldsta syskonen Oliver Ingrosso och det är någonting som han valt själv.

Bianca Ingrosso får mycket näthat

LÄS MER: Karl Fredrik och Petter Kjellén har förlovat sig

I programmet delar Bianca med sig av allt från jobb till semester, genom glädje och sorg. Många gånger har hon hyllats för att hon är så äkta och transparent, att hon visa alla delar av sitt liv och inte bara de positiva. Men det finns också det som tvärtemot har givit henne en hel del hat för detta också.

Kritik på internet är ingenting nytt för henne och även om allt har tär på henne så har hon lärt sig att hantera det. Men i helgen hände någonting som inte är lika vanligt. En kvinna konfronterade henne mitt på gatan och gick till attack, Bianca berättade själv om händelsen på sin Instagram.

Attacken mot Bianca Ingrosso mitt på gatan

”Jag har verkligen haft världens bästa förmiddag med en långpromenad. Benjamins album i lurarna och känt FYFAN vad lycklig jag är. Vad bra dag jag har idag. Går utanför Grodan och blir stoppad av en äldre kvinna som kommer fram med ett leende varpå jag stannar och får då höra hur illa hon tycker om mig. Hur mycket jag har förändrats till det sämre, att jag är så vidrig och konstig och hur länge hon tänkt på detta och velat säga detta till mig.”, skriver hon på sin Instagram-story.

Kvinnan överrumplade Bianca totalt som bröt ihop mitt på gatan.

”Och där stod jag kvar och började gråta framför massa folk. Men detta ska INTE förstöra min dag nu men när de äldre vuxna människorna kommer fram, då får man fan en chock”

Men hon väljer trots attacken att fokusera på det positiva.

”Med det sagt så ser jag all den enorma kärlek jag också får överallt. Var inte meningen att lägga upp som att jag tycker synd om mig själv för det var absolut inte syftet.”

Bianca har tidigare berättat om bråken med Benjamin när de var yngre. Men idag ser deras relation annorlunda ut. Faktum är att hennes lillebror var snabb med att ryta ifrån efter att han fått veta vad som hänt hans syster.

”Hur svårt ska det vara att vara snäll mot varandra?! Jag hade inte varit den jag är idag om du inte hade funnits i mitt liv Bianca! Jag älskar dig mest av allt”

LÄS OCKSÅ: TV4:s svar efter tittarnas frågor om André i Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Zlatans återförening med Helena – efter konflikten