Zlatan Ibrahimovics återförening med Helena Seger – efter konflikten

Helena Seger, Zlatan Ibrahimovic

Sedan Zlatan Ibrahimovic värvades till Milan FC har han och Helena Seger varit separerade. Helena har befunnit sig i Stockholm med barnen medan Zlatan har varit på plats i Milano. Men nu har det forna paret fått en helg tillsammans!

Zlatan Ibrahimovic, 39, och hans stora kärlek Helena Seger, 50, har varit ett par i snart 18 år. Tillsammans har de barnen Maximilian, 14, och Vincent, 13.

Eftersom att Zlatans fotbollskarriär har gått som på räls, vilket den än idag gör, så har paret tvingats spendera en hel del tid på olika håll. Men under årens lopp har de varit bosatta i såväl Italien som Spanien och Los Angeles.

Under förra året var det däremot riktigt nära en flytt på heltid hem till Sverige, då Zlatan ryktades vara aktuell för Hammarby. Men så blev det inte, utan Zlatan värvades istället till italienska storklubben Milan. Nu med facit i hand kan man konstatera att det var ett smart val då den svenske fotbollslegendaren är bättre än någonsin och fullkomligt glänser på planen!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa tiden ifrån Helena och barnen

Men att Zlatan värvades till Milan betydde utmaningar för familjen då Helena och barnen valde att stanna kvar i Sverige. Sönerna Maximilian och Vincent är, precis som sin pappa, väldigt intresserade av fotboll. Så nu när de båda spelar i Hammarby och går i skolan här, verkar det helt enkelt som att det bästa för familjen var att Helena och sönerna stadgar sig här.

Och det är inte vilket boende som helst som familjen Ibrahimovic slagit sig till ro i. Det är nämligen ett hus i hjärtat av Östermalm i Stockholm, med hela sex våningar för sig själva och egen garageport.

LÄS MER: Jennifer Anistons svar efter plötsliga bebisryktena

Men under det senaste året har Zlatan alltså bott i Milano, däremot står det inga tvivel om att han saknar familjen. Det var efter att Zlatan gjorde comeback i landslaget som han berättade om tuffa tiden.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sa han då.

Återföreningen – nu är Zlatan hemma i Stockholm

Men nu är familjen återförenad hemma i Stockholm över helgen! I den senaste ligamatchen mot Parma blev Zlatan nämligen utvisad efter att ha sagt ett par väl valda ord till domaren Fabio Maresca.

Med tanke på att Zlatan inte träffat sin familj på länge så gav Milan honom ett godkännande att åka hem till Sverige den här helgen. Eftersom han ändå inte får spela matchen mot Genoa så fick han lite ledigt, enligt Gazzetta Dello Sport.

Helgen i Stockholm har bjudit på strålande solsken och ett riktigt vårväder, så förhoppningsvis har Zlatan kunnat njuta med barnen och Helena. Men han har också visat upp familjens hund Tristor. Tristor är en fransk bulldog och han har tillhört familjen sedan över 11 år tillbaka.

Till ovanlighetens skull har Zlatan nu valt att visa upp en lite mer personlig sida av honom på Instagram. Han har nämligen lagt upp en video på den kära hunden och i bakgrunden skymtar delar av deras boende på Östermalm!

Zlatan instagram

Tristor börjar få några år på nacken.

Foto: Instagram

FOTO: / TT

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger – efter uttalandet om Kaxås

LÄS OCKSÅ: Zlatan och Helena Segers bråk – konflikten över barnen