Zlatan och Helena Segers bråk – konflikten över barnen

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par länge.
Men en sak verkar de inte helt överens om gällande sönerna.
– Hon klagar hela tiden.

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka till svenska landslaget i fotbollen och för några dagar sedan var han på plats på en presskonferens för att prata om det hela.

Han sa då att han var glad över att vara tillbaka, efter ett visst uppehåll.

– Jag är bara glad att jag är här. Jag är stolt, jag kräver inget och jag vill inget. Jag vill bara bidra med något jag kan. Känner Janne att jag inte kan bidra eller göra det jag ska göra då är vi inte här, sa Zlatan.

LÄS MER: Carina Bergfeldt ryter ifrån efter påhoppen

Zlatan är snart 40 år, men för honom är det inget hinder ännu. Istället berättade han att det är passionen för fotbollen som driver honom att fortsätta.

– Man ska fortsätta så länge man kan med det man älskar. Fotbollen är det jag vill göra, det är det jag älskar.

Grälet med Helena Seger

Zlatan är gift med Helena Seger och tillsammans har de två söner. Passionen för fotbollen verkar vara något som gått i arv till de två små – något som inte verkar vara jätteuppskattat.

– Jag har två där hemma, de spelar hela tiden. Hon klagar hela tiden. Hon säger: Kan du säga till dem? Jag säger: Aldrig. Jag köper hellre nya grejer än säger till dem att inte ska spela fotboll.

Just sönerna verkade vara en känslig punkt under presskonferensen. När en reporter ställde en fråga om vad sönerna tycker om att sin pappa ska spela i landslaget så brast fotbollsstjärnan ut i gråt.

– Det där var ingen bra fråga. För jag hade Vincent så här, som grät när jag lämnade honom, sa Zlatan.

LÄS OCKSÅ: TV4 stoppar Tillsammans med Strömstedts

LÄS OCKSÅ: Därför tackade Agneta Sjödin ja till Bingolotto