LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför försvinner Tillsammans med Strömstedts

24 mar, 2021 
Tillsammans med Strömstedts är ett populärt program på TV4.
Men under torsdagen visas inte programmet i vanlig ordning.
Annons
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskarBrand logo
7 otippade Hollywoodstjärnor som är svenskar

Programmet Tillsammans med Strömstedt är populärt på TV4. Programmet går ut på att paret Jenny och Niklas Strömstedt träffar olika kändispar och får höra om deras relation, tips och vardag.

– Relationer är ju vad den största delen av livet handlar om och jag tycker att alla par vi besöker i den här fjärde säsongen bjuder på mycket användbara och tänkvärda visdomar. Jenny och jag har fått vara med om både allvar och lek, nyförälskelse och fördjupad kärlek och sorg och glädje. Det ska bli roligt att ta del av tittarnas reaktioner, säger Niklas Strömstedt i ett pressmeddelande.

Denna säsong har varit full av stora namn. Paret har bland annat besökt Christina Schollin och Hans Wahlgren för att prata om hur de lyckas hålla kärleken vid liv efter nästan 60 års äktenskap. De har även frågat hur de är för Johan de Jong Skierus att leva med en elitidrottare som Sarah Sjöström.

Ändringen i årets program

Nytt för i år i programmet är att psykologen och relationsexperten Anna Bennich tar över som programmets parterapeut. Tillsammans med henne djupdyker Jenny och Niklas Strömstedt i varje avsnitt i funderingar kring relationer och att leva tillsammans.

Annons

– Det känns jätteroligt att få hälsa Anna välkommen som programmets nya terapeut. Jag tror verkligen att tittarna kommer att uppskatta hennes lättfattliga och mänskliga sätt att prata om de små och stora frågorna som vi alla brottas med i våra relationer, sa Clara Tengbom, exekutiv producent, innan säsongsstarten.

Därför försvinner Tillsammans med Strömstedts

Men trots programmet succé kommer det att försvinna under torsdagen den 25e mars, då det är VM-kval i fotboll på TV4 under programmets sändningstid.

Hur programmet kommer att påverkas framöver på grund av fotbollen är oklart.

”Tillsammans med Strömstedts gör ett uppehåll denna vecka på grund av VM-kvalet i fotboll men är tillbaka som vanligt nästa torsdag!”, hälsar programmets pressperson Paulina Bånge vid TV4.

Annons