Jennifer Aniston om adoptionsryktet – sanningen bakom spekulationerna

Jennifer Aniston i svart tröja och i vit tröja

Den omtyckta skådespelaren Jennifer Aniston har satsat på sin karriär och fansen har länge undrat om hon är sugen på att skaffa barn.
Och det har ryktats om att tv-stjärnan ska ha kommit med ett bebisbesked – vilket nu visar sig inte stämma.

Du känner garanterat igen Jennifer Aniston, 52. Hon har en lång och framgångsrik karriär bakom sig och har gjort succé efter succé i både serier och filmer. Hon är framförallt känd för sin roll som Rachel Green i succéserien Vänner.

I Vänner skådespelade hon tillsammans med Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt Leblanc och David Schwimmer och serien tog minst sagt hela världen med storm!

Jennifer har utöver Vänner skådespelat i stora amerikanska filmer som Marley & jag, Mother's day, The good girl, Love happens, The Bounty hunter och Just go with it. Ja listan kan göras lång, och Jennifer är en av världens mest kända kvinnliga skådespelare genom tiderna.

LÄS MER: Bianca om okända dramat med exet Phillipe

Jennifer Anistons kärleksliv

Hur ser Jennifer Anistons kärleksliv ut? Mellan åren 2000-2005 var Jennifer Aniston gift med Hollywood-skådespelaren Brad Pitt, och tillsammans var de ett av världens hetaste kändispar.

Men plötsligt hamnade världen i chock när beskedet kom att Brad hade lämnat Jennifer för Mr & Mrs Smith-skådespelaren Angelina Jolie.

Tiden efter skilsmässan blev tuff för Jennifer, men inte långt därefter fann hon kärleken på nytt i skådespelaren och producenten Justin Theroux. Dessvärre tog även den kärlekssagan slut, men till skillnad från första separationen från Brad så skildes Jennifer och Justin som goda vänner.

Jennifer har varit öppen gällande barnfrågan och har genom åren berättat att hon tyckt att det är en jobbig och känslig fråga. Skådespelerskan fick nämligen aldrig några barn med varken Brad eller Justin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanningen om Jennifer Anistons bebisbesked

Det var under förra veckan som Jennifer Aniston tillsammans med sina Vänner-skådespelare träffades för att filma en reunion-fortsättning till fansen.

Och det var även under inspelningen Jennifer ska ha kommit med en riktigt spännande överraskning. Enligt The Mirror så var det att hon ska bli mamma, och att hon skulle ha valt att göra det helt på egen hand.

För Jennifer Aniston ska, enligt källan, ha berättat att hon planerar att adoptera en liten flicka från ett barnhem i Mexiko.

Källan till The Mirror konstaterade även att Jennifer Aniston var överlycklig men att hon inte vill göra en sådan stor grej av det hela. Nu har en representant för Jennifer Aniston dementerat ryktet och förklarat att spekulationerna är felaktiga, rapporterar BuzzFeed News.

LÄS OCKSÅ: Honey Boo Boo talar ut om familjetragedin med mamma June

LÄS OCKSÅ: Victoria Beckhams ord om blivande svärdottern Nicole Peltz

FOTO: Ian West // Jordan Strauss

Senaste nytt