Fansen jublar efter Jennifer Anistons barnkommentar

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston har inga barn, men nu jublar fansen efter hennes plötsliga barnkommentar på Instagram.

Tillsammans med Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt Leblanc och David Schwimmer slog Jennifer Aniston igenom när hon spelade rollen som Rachel Green i succéserien Vänner.

Serien blev ett av 90-talets hetaste tv-program, och tiden efter premiären blev kantad av priser, röda mattor och stora galor för vännerna. Efter det har karriären gått spikrakt uppåt för Jennifer och idag är hon en av världens bäst betalda skådespelare.

Jennifer Anistons kärleksliv

Mellan åren 2000-2005 var Jennifer gift med Hollywood-hunken Brad Pitt, och tillsammans var de ett av världens hetaste kändispar. Men plötsligt hamnade världen i chock när beskedet om att Brad hade lämnat Jennifer för Mr & Mrs Smith-skådespelaren Angelina Jolie kom.

LÄS OCKSÅ: Sex and the city får en uppföljare – utan Samantha

Tiden efter skilsmässan blev tuff, men inte långt därefter fann Jennifer kärleken på nytt i skådespelaren och producenten Justin Theroux. Dessvärre tog även den kärlekssagan slut, men till skillnad från första separationen skildes Jennifer och Justin som vänner.

Vänner-skådespelerskan fick aldrig några barn med varken Brad eller Justin, och hon har tidigare berättat att det har varit något som är både känsligt och jobbigt för henne. Hon har även berättat att hon hatar att få frågan om hon tänker skaffa barn och i en intervju med InStyle har hon hintat om att det kan finnas en medicinsk förklaring till barnlösheten.

– Ingen vet vad som händer bakom stängda dörrar. Ingen tänker på hur känsligt det kan vara för min partner och mig. De vet inte vad jag har varit med om medicinskt eller emotionellt. Kanske är inte min uppgift på den här planeten att föröka mig. Kanske har jag andra saker jag ska göra?, har hon sagt till tidningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Fansen jublar efter barnkommentaren

Jennifer har alltså inga egna barn, men istället gläds hon väldigt mycket åt sina vänners. Detta visades bland annat när vännen och tv-kollegan Kate Hudson la upp ett klipp på sina två barn när de sitter och tittar på barnprogram. Bland alla kommentarer som påpekade hur söta barnen var kunde man nämligen se Jennifer själv kommentera:

”Jag kan inte sluta titta på de här små ansiktena.”

I skrivande stund har kommentaren fått nästan 2000 likes, och flera personer har även svarat Jennifer och sagt att de håller med.

LÄS OCKSÅ: Så delar Kim Kardashian och Kanye West upp miljonerna efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Nya framtidsbeslutet om Honey Boo Boo –stoppas från föräldrarna

Senaste nytt