LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Så delar Kim Kardashian och Kanye West upp miljonerna efter skilsmässan

08 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Kim Kardashian & Kanye West
Tidigare i veckan kom beskedet att Kim Kardashian och Kanye West har bestämt sig för att gå skilda vägar.
Nu berättar en källa till The Sun att Kim kommer kämpa för att få egen vårdnad av deras fyra gemensamma barn.
Annons
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med KanyeBrand logo
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med Kanye

Realitystjärnan Kim Kardashian och den berömda artisten Kanye West har varit gifta i sex år. Länge har de varit ett av världens kändaste par, och tillsammans har de barnen North, Saint, Chicago och Psalm.

Men den senaste tiden har det varit lite skakigt i deras relation, och världen har länge tittat på och undrat vad som ska hända.

Nu bekräftar flera amerikanska källor att makarna har valt att gå skilda vägar.

Så delar de upp ekonomin

Så fort ryktena om att stjärnparet skulle splittras började cirkulera började det direkt att spekuleras kring hur de skulle dela upp sina miljarder sinsemellan.

Enligt en rapport från Radar Online 2014 skrev Kim och Kanye ett äktenskapsavtal i mars samma år som de gifte sig, och enligt avtalet skulle Kim få en miljon dollar för varje år hon var gift med Kanye – med ett tak på 10 miljoner.

Med facit i hand var det kanske tur att de skrev ett äktenskapsförord, men enligt en källa till Radar Online ville Kanye först inte skriva några.

Annons

”Kanye trodde inte ens att paret behövde en förberedelse och var redo att ge Kim tillgång till alla sina finansiella tillgångar. Ja, han älskar Kim så mycket”, sa informatören till tidningen när äktenskapsförorden höll på att skrivas.

Men utöver pengarna är det också en del ägodelar som de har tillsammans som ex-paret nu måste komma överens med hur de ska dela upp. Bland annat uppger Page Six att Kim och Kanye just nu diskuterar hur de ska dela upp sitt enorma lyxhus i Kalifornien, som är värt flera miljoner dollar. Paret köpte nämligen huset för 40 miljoner dollar och har sedan dess spenderat ytterligare 20 miljoner dollar på renoveringar.

”Kim försöker få Kanye att överlämna Calabasas-huset till henne, för det är där barnen är baserade och växer upp. Det är deras hem. Hon äger all mark och angränsande tomter runt huset men Kanye äger själva huset. De har båda lagt mycket pengar på att renovera den”, berättar källan för Page Six.

Annons

Osäkerheten kring barnen

Något annat som många också undrat över, sedan nyheten om att stjärnorna ska gå skilda vägar kom ut, är hur det ska bli med barnen. Barnen har nämligen varit med Kim nu när Kim och Kanye har tagit avstånd från varandra, och nu berättar The Sun att hon kommer kämpa för att fortsätta ha dem hos sig.

En källa till The Sun kan nämligen berätta att Kim kommer göra allt hon kan för att få egen vårdnad av barnen när de nu går skilda vägar, och kan redan nu förespå att skilsmässan kommer bli allt annat än vänskaplig.

– Ingen av dem vill verka som förloraren i denna skilsmässa och de kommer båda slåss hårt för sina barn. Kim har gjort det klart att hon vill ha full vårdnad, så om Kanye försöker bekämpa henne kommer vårdnadstvisten att blir brutal, säger informanten.

Annons