LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kim Kardashian och Kanye West skiljer sig

06 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Kim Kardashian och Kanye West har varit gifta i sex år, men den senaste tiden har det varit kämpigt.
Nu berättar flera källor som är nära familjen att sjärnparet har bestämt sig för att gå skilda vägar.
– Hon har fått nog, säger en källa till Page Six.
Annons
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med KanyeBrand logo
Kim Kardashian i tårar efter orden om skilsmässan – sanningen om relationen med Kanye

Reality-stjärnan Kim Kardashian och den berömda artisten Kanye West har varit gifta i sex år. Länge har de varit ett av världens kändaste par, och tillsammans har de barnen North, Saint, Chicago och Psalm.

Men den senaste tiden har det varit lite skakigt i deras relation, och världen har länge tittat på och undrat vad som ska hända.

Nu bekräftar flera amerikanska källor att det berömda paret har valt att gå skilda vägar.

Kim och Kanye har haft det tufft

Under 2020 har Kanye skapat stora rubriker då han ägnat sig åt en hel kontroversiella och känslomässiga uttalanden på Twitter under sin kampanj inför det amerikanska presidentvalet.

Han har bland annat gråtandes berättat om att han övervägde abort när Kim var gravid med deras dotter North, och har dessutom hävdat att han försökt skilja sig från realitystjärnan ett flertal gånger. Utöver det har han även riktat ett flertal hårda ord mot sin svärmor Kris Jenner, där han bland annat sagt att han aldrig vill ha henne nära sina barn igen.

Annons

Allt det här ledde till att ögonen tillslut riktades mot Kim, och länge väntade folk på att hon skulle säga något om allt som hände. I juli förra året bröt hon tillslut tystnaden med ett inlägg på Instagram där hon berättade att Kanye är bipolär, och att de haft det väldigt kämpigt inom familjen.

Nu skiljer de sig

Men nu verkar Kim ha fått nog. Den senaste tiden har hon setts utan sin vigselring, och enligt en källa till den amerikanska tidningen Page Six har de dessutom spenderat julen isär.

– Kim fick Kanye att flytta upp dit så att de kunde leva separata liv ett tag och reda ut saker och ting och hantera skilsmässan i lugn och ro. Hon har fått nog, berättar källan till tidningen.

– Det försöker tysta ner det, men de är färdiga med varandra.

En annan sak som pekar på att paret planerar att gå skilda vägar är att flera källor vittnat om att Kim har anlitat den kända skilsmässoadvokaten Laura Wasser.

Enligt källan är en av anledningarna bakom skilsmässan även att Kim känner att de vill göra olika saker.

– Hon menar allvar med att ta sin examen och bli advokat, hon menar allvar med sin fängelsereformkampanj. Medan Kanye pratar om att ställa upp i presidentvalet. Hon är bara trött på det, säger källan till Page Six.

Annons