Honey Boo Boo talar ut om familjetragedin med mamma June

14 apr, 2021 
Honey Boo Boo och mamma June
Alana Thompson mer känd som Honey Boo Boo blev berömd som väldigt ung. Tillsammans med familjen hade hon den egna serien Here Comes Honey Boo Boo. Nu talar hon ut om familjetragedin och mamma Junes missbruk.
Annons
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg

Alana Thompson är tv-profilen som blev känd världen över under namnet Honey Boo Boo. Endast som sex år gammal fick hon sitt stora genombrott världen över, då hon medverkade i den amerikanska tv-serien Toddlers & tiaras, där man fick följa barn i olika åldrar som tävlade i olika skönhetstävlingar.

Där stack Honey Boo Boo verkligen ut, såpass mycket att hon till slut fick sin alldeles egna tv-serie Here comes Honey Boo Boo, som minst sagt tagit världen med storm! I serien har vi kunnat följa Alana med familj om livet i McEntire, Georiga, i USA.

Nya bilderna på Honey Boo Boo fick följarna att häpna

I oktober 2014 började olika rapporter spridas om att Alanas mamma, June Shannon, hade inlett ett förhållande med en man som var anklagad för ett allvarligt brott. Kanalen TLC valde då att lägga ned programmet, Shannon förnekade istället anklagelserna och hävdade att de endast var vänner.

Idag har Alana återigen tagit distans från livet i tv-rutan och satsar istället på att försöka leva ett så vanligt tonårsliv som möjligt. Men på hennes Instagram kan man däremot se henne uppdatera då och då, och för de som inte sett henne på länge blir chocken nästan alltid lika stor.

Annons

På de nya bilderna hon publicerar tycker ofta följarna att hon ser så vuxen ut, då de är vana att se henne utifrån serien där hon är mycket yngre.

Honey Boo Boo talar ut om familjetragedin – konfronterar mamma June

Honey Boo Boo och mamma June har en krångligare relation idag. Nu talar dottern ut för första gången på ett år, och möter mamman i intervjuprogrammet Mama June: Road to Redemption.

Under återföreningen konfronterade Alana och systern Lauryn ”Pumpkin” Shannon deras mamma gällande det omtalade drogmissbruket och vilken effekt det har fått på dem under uppväxten, enligt Dailymail.

June erkände även då att hon tagit kokain, men hävdar att hon inte håller på med det längre. Vidare tog June ett drogtest i programmet och hoppades att hon och döttrarna skulle kunna försonas.

– Jag hoppas att vi kan se fram emot framtiden, och jag hoppas verkligen att jag inte förstör det, säger June.

Annons

Följt av att Honey Boo Boo säger att hon har väldigt mycket känslor inom sig.

– Jag känner så mycket olika känslor. Jag är glad, jag är ledsen, jag är nervös. Kanske det här kan vara det första steget att vara en familj igen, säger Honey Boo Boo i intervjun, skriver Dailymail.

FOTO: NIPI

Annons