LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olsson om familjelyckan med Giselle – nya barnbeskedet

13 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Livet har gått i full fart för Rickard Olsson under det senaste året.
Efter bröllopslyckan med hustrun Giselle berättar han nu om nya barnbeslutet.
– Jag har alltid velat ha en stor familj, säger Rickard Olsson i A walk with the dog.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Rickard OlssonBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Rickard Olsson

Mycket har hänt i tv- och radioprofilen Rickard Olsson-Essés, 53, liv under de senaste åren. Det var under julen 2019 som Rickard berättade att han hittat kärleken i frisören Giselle Essé Hyvönen som han träffat genom den gemensamma vännen Ann Söderlund.

Sedan dess har förhållandet gått fort fram och i juni förra året gifte sig paret under stort hemlighetsmakeri. Idag bor paret tillsammans i Saltsjö-Boo tillsammans med Rickards dotter Asta och Giselles två söner som hon har sedan ett tidigare förhållande.

Rickard Olsson om livet tillsammans med barnen

I Hänts egna intervjuserie A walk with the dog berättar Rickard att han länge drömt efter en stor familj och att livet som bonuspappa därför kommer därför med stor lycka.

– Det känns jättebra. Jag har ju alltid velat ha en stor familj, och så fick jag det tillslut. Så vi spelar mycket spel tillsammans och skapar gemensamma minnen, precis så som man ska om man är en familj, berättar Rickard i programmet.

Annons

Eftersom bröllopsklockorna ringde för Rickard och Giselle mitt under pandemisommaren blev det aldrig någon bröllopsresa. Men hoppet om en riktig kärlekssemester är ingenting som varken Giselle eller Rickard gett upp.

– Det blir en bröllopsresa. Vi har en stor katalog där hemma som vi sitter och bläddrar i, dyrt blir det, skämtar Rickard.

Nya barnbeskedet

Bara några veckor efter bröllopet valde paret att utöka familjen. Denna gång med golden retrivern Harry som är dottern Astas hund. Men några fler barn är Rickard tveksam på om det blir.

Både Asta och Rickards två söner börjar komma upp i den åldern att de är på väg att lämna huset. Att starta om med ett litet spädbarn är något som Rickard inte riktigt känner sig säker på om han vill ge sig in på.

Annons

– Vi har ju pratat om det där jag och min fru. Men det är också såhär, jag är 54 år nu. Jag har kompisar i den åldern som har fått barn och de säger att ”det finns ingen som ångrar ett barn” så man får bara anpassa sig. Samtidigt är det ju lite som att skaffa hund. Man binder upp sig för 15, 20 år framöver. Där man inte kan göra vissa grejer, säger Rickard och fortsätter efter en stunds funderande:

– Jag vet inte, jag är nog ganska nöjd faktiskt. Om jag ska vara helt ärlig.

FOTO: TT/Hänt

Annons