LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om livet som varannan vecka-förälder till sonen Kit

10 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Det var sju år sedan Laila Bagge och Nicklas Wahlgren valde att gå skilda vägar.
Nu berättar hon om livet som varannan vecka-förälder till sonen Kit.
– Jag tror faktiskt att jag umgås mer med honom som det är nu än vad jag skulle gjort om jag hade haft honom för jämnan om jag ska vara helt ärlig, säger hon i A walk with the dog.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Laila Bagge och Roger NordinBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Laila Bagge och Roger Nordin

I det femte avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog träffar vi radiopratarna Laila Bagge, 48, och Roger Nordin, 43, hemma hos Laila på Lidingö. Tillsammans underhåller de svenska folket varje vardag genom sitt morgonradioprogram Rix MorronZoo.

Tillsammans med ex-kärleken Niclas Wahlgren har Laila Bagge sonen Kit, 9. Tv-tittarna fick en inblick i Lailas vardag tillsammans med sönerna Kit och Liam Pitts, som hon har sedan ett tidigare förhållande, genom det egna realityprogrammet Lailaland. Niclas Wahlgren och Laila Bagge träffades då de båda var med som tävlande i TV4-programmet Let's dance och det tog inte lång tid innan kärleken sprakade.

Livet som varannan vecka-förälder

Men allt gott har sitt slut och för sju år sedan valde Niclas och Laila att gå skilda vägar efter att ha fått sonen Kit. Uppbrottet är något som tog hårt på dem båda – något som bland annat Niclas talat öppet om i flera intervjuer.

Annons

I A walk with the dog berättar även Roger Nordin öppenhjärtigt om sin separation från Anton Lindbäck som han har hunden Tella tillsammans med. Att det är ganska härligt att vara varannan vecka-förälder är något som Laila kan hålla med om.

– Det är väldigt skönt ibland. Man blir ju en väldigt bra mamma när de kommer tillbaka, säger Laila efter att Roger berättat att han har Tella varannan vecka.

Laila Bagges uppgörelse med exet Niclas Wahlgren

Och att det är lättare att ge fullt fokus på sina barn när man har jobbet undanstökat är ingenting som Laila tycker är konstigt.

Tycker du det, att det är skönt att vara varannan vecka-förälder?

– Absolut, jag har inga problem med det. Jag vet ju att man behöver båda sina föräldrar, säger Laila Bagge i A walk with the dog och fortsätter:

– När jag inte har Kit så jobbar jag extra mycket och när jag har honom så är allt fokus på honom. Jag tror faktiskt att jag umgås mer med honom som det är nu än vad jag skulle gjort om jag hade haft honom för jämnan om jag ska vara helt ärlig.

FOTO: TT/ HÄNT

Annons