Kristin Kaspersen försvinner från Instagram efter ögonoperationen

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är ständigt i farten, och nu går det dessutom att se hennes son Filip Lamprecht tävla i Let's dance.
Tv-profilen berättar nu om operationen som gör att hon kommer behöva försvinna ett tag.
– Det finns en liten anledning till det, säger hon.

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges absolut mest omtyckta och uppskattade tv-personligheter. Hon har arbetat för TV4 i många år och arbetat med program som Cancergalan, Humorgalan, Fångarna på Fortet och Nyhetsmorgon.

Numera driver Kristin även en podd med titeln Nyfiken på, och ingen har väl missat att Kristin år 2019 gjorde storsuccé då hon efter en spännande säsong lyckades ta hem vinsten i TV4:s omtyckta dansprogram Let's dance.

Nu går det även att se Kristins son tävla i olika dansstilar. För sonen Filip Lamprecht, 24, är nämligen med och deltar i årets säsong tillsammans med danspartnern Linn Hegdal. Tillsammans har de än så länge fått väldigt höga poäng av juryn och Filip har minst sagt blivit en tittarfavorit redan!

LÄS MER: Rickard Olsson om familjelyckan med Giselle – nya barnbeskedet

Kristin Kaspersen stöd till sonen Filip Lamprecht i Let's dance 2021

Nu är vi några veckor in i årets säsong av Let's dance och både Filip och danspartnern har hittills hyllats av juryn. Filip har även fått stort stöd av flickvännen Peg Parnevik, 25, och syster Penny Parnevik som deltog i tävlingen ifjol.

Men det har väl inte undgått någon att mamma Kristin även stöttar sonen, och likaså andra fans. För en tid sedan berättade hon nämligen om ett fint möte med två ridande poliser, de båda hade berättat för Kristin hur duktig de tyckte Filip var på att dansa.

”Åh vi pratar precis om hur fantastisk din son är på att dansa!”, ska den ena polisen ha sagt till Kristin då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersen om operationen – pausar sociala medier

Nu meddelar Kristin Kaspersen följarna på Instagram att hon inte kommer synas lika flitigt längre på sociala medier. Det beror på en ögonoperation hon har genomgått.

– Jag tänkte passa på att säga att jag under den här veckan kanske inte kommer vara så aktiv, alltså att ni kommer se mig den här veckan, säger Kristin och fortsätter:

– Det finns en liten anledning till det, och det är att jag har gjort en liten ögonoperation. Absolut inget märkvärdigt men ögat ser inte så roligt ut, så jag tänkte jag skulle bespara er med det helt enkelt. Men jag ville bara förklara och om det är bilder på massa andra saker så, men jag tar nog på mig solbrillorna efter ett tag och så ska nog titta in här ibland, avslutar Kristin Kaspersen.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas starka reaktioner efter TV4:s besked om Benjamin's

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i årets Let's dance 2021

FOTO: Instagram, Magnus Liam Karlsson/TT