TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas starka reaktioner efter TV4:s besked om Benjamin's

13 apr, 2021 
Benjamin Ingrosso
Artisten Benjamin Ingrossos program Benjamin's har gjort succé på TV4. Både mat, sång och skratt har utdelats i programmet. Nu kommer dock programmet försvinna från TV4 och tittarna verkar minst sagt vara besvikna och ledsna.
”Fruktansvärt”, skriver en.
Annons

Videon kunde inte hittas

Benjamin Ingrossos, 23, alldeles egna program Benjamin's har minst sagt gjort avtryck hos tittarna. Under måndagarna har programmet visats på TV4 och både mat och uppträdanden har utdelats i programmet. Nu kommer dock programmet försvinna från TV4 och tittarna verkar minst sagt vara besvikna.

Flera kända gäster har gästat programmet, nyligen kunde vi se Benjamins familj –mamma Pernilla Wahlgren, bröderna Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren och systern Bianca Ingrosso medverka i programmet.

Tillsammans med artisterna Felix Sandman, Oscar Zia och Molly Hammar dök familjen upp för att avnjuta en middag i Benjamin's sista program.

Därför slutar programmet Benjamin's att sändas på TV4 – efter succén

Avsnitt åtta som sändes den 12 april var alltså det sista avsnittet av Benjamins serie. Men frågan är ifall det kommer en fortsättning och säsong två? Med tanke på succén så verkar en säsong till av programmet vara efterlängtat av tittarna.

Annons

När Hänt tidigare sökte TV4 gällande en till säsong så blev svaret att de hoppas på att kunna göra ytterligare en säsong av Benjamin Ingrossos program. Så vem vet, kanske det är så att vi ändå får se Benjamin i tv-rutan snart igen både som kock och artist?

Tittarnas starka reaktioner efter dystra beskedet om Benjamin's

Det råder dock ingen tvekan om att vi kommer få se någon i Benjamins familj i tv-rutan igen. Pernilla Wahlgren ser vi exempelvis varje fredag som en i panelen i det nya underhållningsprogrammet The Masked Singer tillsammans med profilerna Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai.

Förutom att Benjamins mamma titulerar sig som tv-profil, är hon poddare, artist, programledare och influencer. Tillsammans med dottern Bianca, så har dessutom Pernilla det egna reality-programmet Wahlgrens värld som går på Kanal 5 och Discovery +. Titt som tätt går det även att se Benjamin i realityserien, trots att det inte är hans program.

Annons

Men framtiden kommer få visa vad som komma skall för Benjamin, kanske det blir en säsong till av programmet, då flera tittare minst sagt verkar ledsna över det sista avsnittet. På TV4:s facebooksida går det att läsa flera ledsna kommentarer.

En skriver: ”Så tråkigt ! Att det är sista avsnittet av Benjamin's, har verkligen livat upp måndagskvällen”. Följt av en annan: ”Kommer att sakna detta program mycket”.

En annan hyllar dessutom programmet till skyarna: ”Så fruktansvärt bra program!! Längtar redan efter en ny säsong.. avsnittet med Petter var bäst.”

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons