TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens lycka med Filip Lamprecht efter Let's dance 2021

17 jun, 2021 
Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht
Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht vann nyligen Let's dance och verkar nu ha mer tid att umgås med sin mamma.
De två syntes nyligen åka båt tillsammans och på Instagram skriver nu Kristin om den stora lyckan.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 51, föddes in i rampljuset som dotter till Barbro ”Lill-babs” Svensson. Hon har sedan ung ålder levt i offentligheten och är idag poddare, programledare och författare. Hon har programlett tv-program som Söndagsöppet, Idrottsgalan, Fångarna på Fortet och Biggest Loser.

Kristin är dessutom mamma till två söner. Filip Lamprecht, 24, som hon har tillsammans med Martin Lamprecht och sonen Leon Fahlén, som hon fick ihop med journalisten Hans Fahlén.

Den förstfödda sonen har vi fått se mer av den senaste tiden. Filip vann nämligen nyss Let's dance, vilket även Kristin gjorde år 2019. Efter årets säsong har vi nu kunnat se Filip varva ner och fått mer tid att umgås med familjen.

Kristin Kaspersens stöd till Filip under resan i Let's dance

Kristin, som själv är erfaren från att ha medverkat i Let's dance tidigare, har gett Filip ett par råd på vägen. Hon har dessutom uttryckt sin stolhet över sonen och hans danspartner Linn Hegdal, 25.

Annons

Du minns säkert att Kristin vann programmet 2019 tillsammans med Calle Sterner. När Filip och Linn planerade sitt show-nummer så var Kristin Kaspersen såklart snabb med att kommentera sitt stöd.

”GRYMMA!!!”, skrev Kristin i en kommentar till inlägget.

Kristin Kaspersen och Filip Lamprechts relation efter Let's dance

Sedan Filip Lamprechts vinst i Let's dance har han tagit lite välförtjänt ledighet. Han har synts umgås med flera deltagare från programmet och klivit ut ”dans-bubblan” efter flera månaders hård träning.

Filips sociala medier-konton har inte uppdaterats lika flitigt sedan han försvann från rutan – men nu dyker han upp på Instagram igen. På mamma Kristins konto visar hon nämligen upp att de har varit på en båtkurs ihop, tillsammans med lillebror Leon. Och det verkar minst sagt som att familjen har haft det härligt ihop!

Annons

”BÅTKURS!!!Tog med sönerna på 5 timmars båtkurs. Även om vi har förarbevis och har båt, vilket innebär att vi kör en del, så var det sjukt bra att få nöta att köra, att lägga till, läsa vinden och hur man hanterar en i olika situationer och vi la ankare i naturhamn och käkade lunch”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

”Jag Upplevde förra året att det var mycket större trafik i skärgården, fler som köpt men alla kanske inte har så mycket vana vilket gjorde mig lite osäker. Jag bestämde mig för att utveckla mina båtkunskaper för att bli tryggare”.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

Annons