ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför har Jon Henrik Fjällgren inte kunnat hitta kärleken igen

16 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
AvLina Gustafsson
Jon Henrik Fjällgren.
Jon Henrik Fjällgren har haft det tufft med kärleken – hans före detta flickvän lämnade honom innan deras gemensamma barn hade fötts.
Men nu öppnar han upp sig om kärlekslivet och berättar varför han inte kunnat hitta kärleken igen.
Annons
Jon Henrik Fjällgren berättar om hur musiken har räddat hans livBrand logo
Jon Henrik Fjällgren berättar om hur musiken har räddat hans liv

Jon Henrik Fjällgren, 34, föddes den 26 april 1987 i Cali, Colombia. Han adopterades sedan och flyttade då till Sverige. Jon Henrik har varit aktiv med musiken de senaste åren och nu senast har han gett sig in i politiken.

Jon Henrik har synts i flera program under åren bland andra Melodifestivalen, Let's dance och Stjärnornas stjärna. Förra året hamnade han på en andra plats i Stärnornas stjärna och 2018 vann han Let's dance. Mello har han varit med i hela tre gånger, däremot har han aldrig vunnit men han har alltid lyckats hamna på en bra placering.

Jon Henrik Fjällgrens kärleksfulla ord om exflickvännen Maret Nystad

Jon Henrik gick ut under förra året och berättade att han och sin exflickvän Maret Nystad har valt att gå skilda vägar, bara en månad innan deras gemensamma dotters födsel.

”Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen”, skriver artisten på Instagram.

Annons

Han har också berättat att Maret och barnet har flyttat till Norge, så på grund av pandemin har han inte kunnat träffa sin egen dotter på ett helt år. Han säger dock att de har en bra relation och att de ofta pratar i telefon.

I en intervju med Hänt berättar Jon Henrik att han fortfarande har känslor för Maret.

– Jag hade väldigt starka känslor för Maret och de kommer vara kvar ett tag till, säger han i intervjun.

Något Jon Henrik däremot inte vill prata om är uppbrottet med sin före detta sambo.

– Nej jag vill inte gå in på det, det är lite för privat och jag vill visa henne respekt. Det blev bara så, vi bestämde oss för det. Och det viktigaste för oss idag är att ha en bra kommunikation.

Jon Henrik Fjällgrens dejtingliv

Nu har artisten varit singel i lite mer än ett år och i intervjun med Hänt avslöjar han att han snart är redo för att börja dejta igen.

– Ja, jag är inte riktigt där än.

Han fortsätter:

– Men man ska aldrig säga aldrig, kommer det så kommer det.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Hänt

Annons