LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon Henrik Fjällgrens stora saknad efter uppbrottet från Maret Nystad

13 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Jon Henrik Fjällgren och Maret
Jon Henrik Fjällgren har ett tufft år bakom sig.
Efter födelsen av dottern Ella Savé kom snart nyheten att han och flickvännen Maret Nystad gått skilda vägar.
Nu berättar artisten om den stora saknaden.
Annons
Jon Henrik Fjällgren bryter tystnaden om sitt mörka förflutnaBrand logo
Jon Henrik Fjällgren bryter tystnaden om sitt mörka förflutna

Jon Henrik Fjällgren, 33, fick en ordentlig uppsving då han deltog i Melodifestivalen för första gången med låten Jag är fri (Manne leam frijje) och sedan dess har han bland annat tagit hem vinsten i TV4-programmet Let's dance, och kammat hem en andra plats i Stjärnornas stjärna.

Men livet har inte alltid varit helt enkelt och då Jon Henrik har flera gånger berättat öppet om att han kämpar med psykisk ohälsa. Därför var det ett riktigt glädjebesked då han under förra året avslöjade att han och dåvarande flickvännen Maret Nystad, 29, skulle bli föräldrar för första gången. Så i oktober föddes äntligen dottern Ella Savé i Marets hemtrakter i Nordnorge.

”Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns stort sätt overkligt”, skrev artisten då på Instagram och visade upp dottern.

Därför gick Jon Henrik Fjällgren och Maret skilda vägar

Men livet blir inte alltid som man tänkt sig och bara några veckor efter dotterns födelse avslöjade paret att de valt att gå skilda vägar redan innan förlossningen.

Annons

”Det har varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas”, skrev artisten i ett inlägg på Instagram då.

I en intervju med Nöjesbladet berättade Jon Henrik senare om de tuffa känslorna efter att Maret valt att lämna förhållandet.

– Det har varit tufft. Maret gjorde slut en månad innan förlossningen och åkte till Nordnorge där Ella Sáve har bott sedan födseln, säger han till Nöjeslivet då och fortsatte:

– Det har känts väldigt sorgligt och jag bär på en svår saknad. Men samtidigt vet jag att min dotter har det bra med Maret. Vi kommunicerar mycket med varandra och Ella Sáve har fått höra mig jojka.

Nya orden om saknaden

Nu berättar Jon Henrik Fjällgren återigen om sorgen och saknaden av att ha någon att dela livet med. Till en bild på Instagram story skriver artisten:

”Ibland saknar jag kärlek så mycket”

FOTO: TT

Annons