LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrström avslöjar sanningen bakom skilsmässan från Peter

13 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Mirka Norrströms skilsmässa
Det är fem år sedan Mirka Norrström och dåvarande maken Peter gick skilda vägar.
Sedan dess har deras relation gått upp och ned.
Nu berättar 13-barnsmamman om sanningen bakom skilsmässan.
Annons
Allt om Mirka NorrströmBrand logo
Allt om Mirka Norrström

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström, 48, har ett par tuffa månader bakom sig. På sin blogg har hon flera gånger berättat öppenhjärtigt att hon kämpar med psykisk ohälsa och idag försöker hon komma tillbaka på fötterna igen. Bland annat är det stress, sömnproblem och utmattning som har plågat Mirka under en längre tid och nyligen berättade hon på sin blogg att minsta lilla motgång kan få henne att bryta ihop totalt.

Mirka Norström blev känd för svenska folket genom sin medverkan i succéprogrammet Familjen annorlunda där tittarna fick följa hennes vardag tillsammans med dåvarande maken Peter och 13 barn.

Relationen till ex-maken Peter idag

Efter flera säsonger tillsammans och 23 års äktenskap kom dock den tråkiga nyheten att paret valt att gå skilda vägar. Separationen blev tuff och Mirka har i intervjuer med Hänt tidigare berättat att hon och ex-maken sällan har någon kontakt.

Men i slutet av förra året berättade Mirka att hon och Peter återigen fått kontakt – och i en live på Instagram berättade hon att han funnits vid hennes sida under den tid då hon har mått som sämst.

Annons

– Ja, jo men det måste jag ändå ge honom. Vi har fått mycket bättre kontakt och så, så jag ska definitivt inte gnälla, sa Mirka då.

Mirka Norrströms avslöjande om skilsmässan

Nu berättar Mirka mer om parets separation under en frågestund på Instagram. Efter att ha fått frågan kring vem som lämnade vem svarar tv-profilen:

”Jag tog steget och han var inte så förvånad”.

Vidare får Mirka en fråga kring om livet blivit som hon tänkt sig sedan skilsmässan – en fråga som hon inte riktigt kan svara på.

”Ärligt så hade jag inte så mycket tankar om hur det skulle bli, bara att för mig var det enda alternativet. Sen hade jag ju trott om mera gällande barnen men men. Viktiga är att sånt funkar bättre nu”.

FOTO: TT/Instagram

Annons