Jon Henrik Fjällgren om nyfödda dottern och uppbrottet från Maret

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad.

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i Talang 2014.
I oktober förra året fick han en dotter med före detta flickvännen Maret, som det tog slut med strax innan barnet hade fötts.
Nu uttalar sig artisten om kärlekslivet!

Jon Henrik Fjällgren, 34, föddes den 26 april 1987 i Cali, Colombia men flyttades senare till ett barnhem och kom till Sverige som barn. Jon Henrik är sångare, jojkare och renskötare.

Artisten slog igenom när han vann Talang 2014 och sen dess har han varit med i Melodifestivalen tre gånger, åren 2015, 2017 och 2019. Han har aldrig vunnit musiktävlingen men har alltid lyckats ta sig till topp tre. Under förra året var han med i Stjärnornas stjärna på TV4 och lyckades ta sig till en andra plats, efter vinnaren David Lindgren.

Jon Henrik håller fortfarande på med musiken men han har också fått ett nytt intresse, politik. Enligt Sameradion och SVT Sápmi ställde han up sametingsvalet, för partiet Samerna.

Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa

Under oktober förra året meddelade Jon Henrik Fjällgren att han har blivit pappa till en dotter, men en månad innan barnet hade fötts valde han och flickvännen att gå skilda vägar.

Jon Henrik skrev om uppbrottet med Maret Nystad, 29, på sin Instagram.

”Det har varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas”, skrev artisten i ett inlägg på Instagram då.

I en intervju med Nöjeslivet berättar Jon Henrik om hur det kändes att bli lämnad.

Jon Henrik ryter ifrån efter hårda orden

– Det har varit tufft. Maret gjorde slut en månad innan förlossningen och åkte till Nordnorge där Ella Sáve har bott sedan födseln, sa Jon Henrik då och fortsatte:

– Det har känts väldigt sorgligt och jag bär på en svår saknad. Men samtidigt vet jag att min dotter har det bra med Maret. Vi kommunicerar mycket med varandra och Ella Sáve har fått höra mig jojka.

Jon Henrik Fjällgren på Instagram och om den nyfunna kärleken

Jon Henrik har varit med om många motgångar i sitt liv, inte minst den senaste tiden när hans kärlek lämnade honom innan deras dotter hade fötts, men nu verkar det som han har hittat en nyfunnen kärlek.

Jon Henrik heter jonhenrikfjallgrenofficial på Instagram och där lade han ut en bild på en röd stuga och många av hans följare var snabba med att fråga om hur hans kärleksliv ser ut.

Jon Henrik Fjällgrens bild på Instagram.
FOTO: Jon Henrik Fjällgren Instagram

Har du hittat kärleken igen?”, frågar sig en följare i en kommentar till hans bild, varpå Jon Henrik Fjällgren svarar:

”Till naturen finns alltid kärlek”.

LÄS OCKSÅ: Bert Karlssons ärliga ord om Tusse Chiza i Eurovision song conest 2021

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgrens sorg efter hårda orden från vännerna

FOTO: Peter Wixtröm/TT, TV4