Jon Henrik Fjällgrens sorg efter hårda orden från vännerna

Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgren har haft många motgångar i sitt liv.
Nu berättar han om besvikelsen efter orden från vännerna.
”Kan göra så jävla ont”, skriver han.

Artisten Jon Henrik Fjällgren slog igenom i Talang 2014 när han golvade hela svenska folket med sin vackra sångröst och jojk. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och genom åren har han både ställt upp i Melodifestivalen och tagit hem vinsten i Let's dance 2018.

Men bakom alla framgångar har han haft det tufft. Nu berättar han om sorgen på sin Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jon Henrik har kämpat med psykisk ohälsa

LÄS MER: Jesper Blomqvist mötte kärleken på Blocket

Jon Henriks liv har inte enbart varit en dans på rosor och han har många gånger varit öppen med att han kämpar med psykisk ohälsa. I hans självbiografi Månbarn skriver han bland annat om det jobbiga han tvingats gå igenom i sitt liv, och varje dag hjälper han folk i liknande situationer genom att dela sin historia. Men när Jon Henrik vann Talang blev det en vändpunkt för honom. I Nyhetsmorgon berättar han om den fina perioden.

Talang var en väldig vändpunkt för jag har aldrig fått så mycket godhet och kärlek Ssom då, säger han.

Men trots att Jon Henrik idag är oerhört framgångsrik och i princip fått det svart på vitt att han är omtyckt av svenska folket, kan kommentarer från folk i hans omgivning fortfarande göra honom illa.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Jon-Henriks sorg efter hårda orden från sin omgivning

Även fast Jon Henrik har kommit en lång bit på vägen så har han fortfarande dagar och perioder som är extra jobbiga. På Instagram skriver han nu om hans tuffa kamp, samt frustrationen och sorgen över att inte bli förstådd eller tagen på allvar av de i sin omgivning.

”Ibland kan jag bli så ledsen över att de som sägs vara de som står mig närmast, och ska stötta och finnas där för en, ändå säger att man är otillräcklig och lat och inte tar ansvar. Får även frågan "du har väl inget att vara stressad över?!". Vissa saker kan göra så jävla ont att höra fast man kämpar varje dag för att komma framåt. Vad jag än gör hur mycket jag än jobbar och sliter så kommer alltid detta som en käftsmäll. "Du kan väl aldrig vara trött och sliten du som är så ung. Vad har du att vara ledsen över?", skriver han innan han fortsätter:

”Läkarna säger att jag måste stressa ner för att jag snart går in i väggen, men vad ska jag säga?! Oroliga nätter och ibland tunga samtal som oftast handlar om vad jobbigt det är för alla andra. Ja vad vet jag, kanske man är till för att enbart se andra och vara ett batteri där andra kan slänga sin ångest och skit på. Det är stort sätt bara när jag blundar och försöker drömma mig bort som jag kan få vila ibland. Många tror att jag lever ett drömliv men verkligheten kan se annorlunda ut. Oftast kan en bild ha många historier även om bilden ser otroligt vacker ut.”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya kärleksrelation – första orden om romansen

LÄS OCKSÅ: Därför försvann Alexander Svanberg från Let's dance – TV4:s svar

SENASTE NYTT!