Jesper Blomqvist och flickvännen Erica Jensen träffades på Blocket

Jesper Blomqvist & Erica Jensen

Det var i början av året som Jesper Blomqvist bekräftade att han funnit kärleken i skoladministratören Erica Jensen. Men det inte många vet är att de egentligen träffades långt innan det.
I Efter fem berättar han nu om första träffen – som är minst sagt udda.
7 svenska kändisars otippade jobb - innan de blev kända
Slå på ljud

Jesper Blomqvist är en av Sveriges mest framgångsrika fotbollspelare och har genom åren spelat i klubbar som Milan, Manchester United och Everton. Men utöver sin framgångsrika fotbollskarriär har han även gjort succé i en hel del svenska tv-program så som Mästarnas Mästare och Let’s Dance.

Men som om det inte vore nog har han även nått stora framgångar i kärlekslivet. I en intervju i Efter fem avslöjar han nu hur han träffade sin nya kärlek - och det var på ett minst sagt oväntat sätt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erica Jensen är Jesper Blomqvists nya kärlek

Det var i början av året som fotbollspelaren bekräftade för Aftonbladet att han hade träffat en ny. Detta efter skilsmässan från tidigare hustrun Pauline Holst. Hans nya flickvän visade sig vara skoladministratören Erica Jensen och till tidningen berättade han om deras kärlekslycka.

– Det har pågått sedan innan sommaren, vi har umgåtts flitigt och haft det väldigt trevligt. Det känns superbra, sa han då innan han fortsatte:

– Hon är väldigt snäll, glad och positiv. Det är väldigt uppskattade egenskaper.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Jesper och Erica träffades via Blocket

Men sättet paret träffades på är väldigt unikt, och under en intervju i Efter fem konfronterar Tilde de Paula honom med detta. Hon har nämligen hört att Jesper och Erica träffades via Blocket och ber honom därför att förklara hur det gick till.

– Det är det nya Tinder, svarar han då och skrattar innan han fortsätter:

– För att göra en lång historia kort så letade jag efter en tv-bänk och såg en på Blocket och åkte och köpa den, och då tyckte jag att jag såg något mycket mer intressant än tv-bänken. Men det dröjde några år innan det blev någonting. Men nu är vi lyckliga och jag har fortfarande kvar tv-bänken!

LÄS OCKSÅ: Följarna i chock efter Charlotte Perrellis bild på mamma Monica

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning bryter tystnaden om Viktor Philipson

FRÅN FÖRSTASIDAN