Carolina Gynning bryter tystnaden om Viktor Philipson

Viktor Philipson, Carolina Gynning

Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar sitt första gemensamma barn. Men den senaste tiden har följarna undrat om det hänt något mellan paret då Carolina inte visat upp sin pojkvän på länge. Men nu bryter hon tystnaden.

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 35, har varit ett par sedan 2019. Men det har inte alltid varit frid och fröjd för paret, under förra våren och sommaren tog de nämligen ett litet uppehåll från förhållandet.

Men i höstas stod det klart att paret var återförenade igen och i samma veva kunde de även avslöja att de ska bli föräldrar! Det blir parets första gemensamma barn, men för Carolina är det tredje gången hon väntar barn.

Carolina har döttrarna Alicia och Adele från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker. Nu har det även visat sig att barnet i magen också är en liten flicka och hon beräknas komma till världen i juni.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ovissa tiden mellan Gynning och Viktor Philipson

Med tanke på att Carolinas och Viktors förhållande varit lite svajigt förut så har nu följarna börjat undra om det kan vara något som inte står rätt till mellan paret. Carolina har nämligen precis varit på Ibiza för att ta det lite lugnt, men framför allt för att ligga i "Paz famn" och göra ritualer för bebisen i magen.

Med henne på resan fanns dock inte Viktor Philipson, utan istället var det hennes mamma som stod för sällskapet.

LÄS MER: Christinas öppna pik till Pernilla om kärleken

Carolinas ritualer på resan drog åt sig följarnas uppmärksamhet, men det var framför allt frågor om var Viktor höll hus. Utöver att han inte var med på Ibiza så har vissa även noterat att Gynning tagit bort alla bilder på Viktor på Instagram.

”Så ljuvliga bilder. Men vart är the daddy? Han saknas bland dina bilder. Kanske är det dina hormoner som svallar och du behöver egentid?”, skrev en följare då.

”Vart är Viktor?”, undrade en annan.

”Har det hänt något med Viktor? Hoppas du mår bra", skrev en tredje.

Carolina Gynning bryter tystnaden – efter följarnas frågor

Men nu har Carolina valt att bryta tystnaden och visar upp för följarna hur det egentligen ligger till mellan henne och Viktor. På hennes Instagram-story kan man nu se att allt är precis som vanligt mellan dem.

Däremot har Viktor valt att skaffa sig en lite ny stil i form av att klä sig som en cowboy! Iklädd de nya kläderna står han nu och grillar hamburgare till hela familjen.

– Howdie little cowboy, vad händer här då?, säger Carolina glatt i videon.

– Jag gör burgare, svarar Viktor.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: 7 saker du kanske inte visste om Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings bråk med Viktor Philipson om namnvalet till dottern

Senaste nytt