Christina Schollins öppna pik till Pernilla Wahlgren

Christina Schollin pikar Pernilla Wahlgren

Orden om hennes kärleksliv

Christina Schollin och Hans Wahlgren har varit ett par i 64 år. Detta uppmärksammades på Instagram när Christina hyllade sin make i ett inlägg. Pernilla Wahlgren skickade kärlek till sina föräldrar på årsdagen och fick en liten pik av sin mamma som svar.
Slå på ljud

Hans Wahlgren och Christina Schollin är kärnan till den välkända familjen Wahlgren. Det är inte många i detta avlånga land som har missat den omtalade familjen med deras olika talanger och härliga personligheter. Det skådespelande paret med långa karriärer i ryggsäcken samt en hel drös med showande avkommor. Både deras barn och barnbarn har älskat att stå på scenen sedan ung ålder och gör det än idag.

Men det är sällan som Hans och Christina är de som står i fokus. Nyligen var de med i det populära programmet Tillsammans med Strömstedts där Hans berättade om de okända bråken med hustrun.

Coronapandemin har drabbat alla på ett eller annat sätt. Christina har pratat ut om sorgen över situationen i världen när hon medverkade i Wahlgrens värld nyligen. Tårarna rann när hon berättade för dottern Pernilla Wahlgren om hur hon kände. Christina och Hans har själva varit sjuka i covid-19 och tog sig igenom det tillsammans, idag mår de båda bra.

Christina och Hans har varit ett par i 64 år

Faktum är att de nu firar 64 år som par, någonting som Christina tycker är stort och självklart vill uppmärksamma på sitt Instagram-konto:

”I dag firar vi att vi har varit ett par i 64 år. Det är stort, mäktigt och fantastiskt att tänka på vad vi har skapat tillsammans: Jag känner mig sprängfylld av kärlek till dig Hans, till alla våra barn som är frukten av vår kärlek och till LIVET som har låtit oss leva vårt liv tillsammans under så många år. TACK”

Under inlägget passar Pernilla även på att hylla sina föräldrar. Samt påpeka att de ju faktiskt är det enda paret i familjen som lyckats hålla ihop år efter år.

”GRATTIS älskade mamma & pappa!!! Ni är dessutom de enda i familjen som lyckats hålla ihop ert äktenskap! Det gick ju mindre bra för oss barn...!”, skriver hon.

Christinas pik till Pernilla om kärlekslivet

Och Christina svarar då sin dotter i kommentarsfältet.

”Ni har blivit bra människor med förmåga att ge och ta emot kärlek. Om ni sen inte har hållit ihop äktenskap spelar egentligen ingen roll. Det har gett erfarenhet- och fantastiska barn!”, skriver hon.

Hon passar även på att ge en pik om kärlekslivet till sin dotter:

”Men ge inte upp Pernilla - nu vet du vad du vill ha och vad du inte vill ha! Och du är värd det allra bästa !!! Du ska se - drömprinsen kommer när du minst anar det!”

Även om det var en liten pik från Christina så gjordes den med kärlek. Och det noterade hennes följare som sa att det var kloka ord hon kom med. Det tyckte även Pernilla som svarade sin mamma:

”Så sant. Kloka ord från min kloka mamma...!”

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens verkliga relation till Niclas Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Följarnas reaktioner efter Samir ord till Julia

SENASTE NYTT!