Malin Berghagens verkliga relation till Niclas Wahlgren

Malin Berghagen och kärleken Martin Charlton fann varandra för tre år sedan. Nu berättar hon okända detaljer om hur de träffades och att Niclas Wahlgren hade ett finger med i spelet.

Malin Berghagen, 54, och kärleken Martin Charlton, 50, har varit ett par i tre år och många fler verkar det bli. På tre år har nämligen kärleken blomstrat mellan dem, trots att det varit tuffa år för Malin.

Våren 2018, när Malin förlorade sin älskade mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson förändrades nämligen allt. Men mitt i allt mörker fanns det också vissa ljusglimtar.

LÄS MER: Linda Bengtzings tunga familjesorg – nu visar hon öppet

I samma veva fann hon nämligen kärleken och lyckan var total mitt i sorgen.

– Jag var väldigt ledsen och egentligen inte alls i fas att träffa kärleken. Martin satt bara där, en buisnesskille i kostym med rakat huvud. Inte alls som den typ av män (surfare och musiker) som jag tidigare förälskat mig i, har hon tidigare sagt till Allas.

Malin fann kärleken tack vare Niclas Wahlgren

Idag är Malin och Martin förlovade och firar nu tre år tillsammans. Nu har Malin valt att visa upp sin starka kärlek i ett inlägg på Instagram.

”Min älskade Martin. Du kom in i mitt liv för exakt tre år sedan av en slump eller var det ödet ? Ett ögonblick av sliding doors där du i sista stund valde att följa med vår vän Niclas Wahlgren till Mallorca”, skriver hon.

Med andra ord var det tack vare den gemensamma vännen Niclas Wahlgren som paret träffades och det är något som Malin garanterat är glad för idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Malin Berghagens kärlekssaga med Martin

Inte nog med att paret hittade varandra så verkar det ha funnits rikligt med passion.

”Vårt möte var självklart och attraktion från första ögonkastet precis så där som i en kärleks scen i en film som du gör allt för att spola förbi extremt uttråkad. Men vårt ögonblick berättar du om för alla. Du har under dessa år blivit min bästa vän, min trygghet och min utmaning.”, skriver Malin och fortsätter:

”För du är lojal, du är klok som en bok och ett matematiskt geni. Du går passionerat nyfiket och lite in snöat in för det du verkligen är intresserad av. Ingen är tacksammare än jag att jag var en av dom sakerna. Du är lika barnslig som jag och får mig alltid att skratta. Under dessa 3 år kan jag räkna våra bråk på knappt två händer. Du är extremt envis, tycker andlighet är trams för man kan inte tro på något som inte syns men din kunskap om att placebo works gör att du låter mig vara den jag är så länge den gör mig lycklig. Du ser ju tydligt att det funkar för mig.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens hyllning till sonen Christopher Taylor

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens ärliga ord om hennes pappa Lasse Berghagen