LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens ärliga ord om hennes pappa Lasse Berghagen

29 jan, 2021 
Malin Berghagen, Lasse Berghagen
Malin Berghagen har kommit till en ny insikt under coronapandemin. Efter en promenad med Lasse Berghagen har hon nu delat med sig av sina tankar, som fått följarna att reagera starkt på hennes ord om sin pappa.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Malin Berghagen, 54, är dotter till artisterna Barbro "Lill-Babs" Svensson och allsångslegenden Lasse Berghagen, xx. Under åren har man kunnat se att hon stått sina föräldrar väldigt nära.

Men i april 2018 nåddes hon och hela svenska folket av den tragiska nyheten att hennes mamma Lill-Babs gått bort. Den folkkära artisten blev 80 år gammal. Efter detta har Malin tillsammans med systrarna Kristin Kaspersen, 51, och Monica Svensson, 65, haft fullt upp med sorgearbetet efter sin kära mamma.

Sedan mammans bortgång har mycket hänt. Bland annat har systrarna fått ett slut på tvisten om Lill-Babs lägenhet. Det slutade dock med att hyresvärden fick lägenheten och lämnade systrarna tomhänta. Detta är dock något som de sedan insåg kanske var det bästa.

”Vi känner absolut ingen bitterhet mot hyresvärden utan snarare förståelse. Alla kämpar ju för det som ligger dom närmast i vad som gäller deras verksamheter. Att känna förståelse är ett väldigt skönt avslut på en period i våra liv och ger ny kraft att gå in i det nya. Vi har dessutom nu äntligen delat upp det sista av mammas hem. Det tog 2, 5 år”, skrev Malin då.

Annons

Malins relation till pappa Lasse

Men en person som Malin däremot har kvar är hennes pappa Lasse Berghagen. Eftersom han är över 70 har han tvingats hålla låg profil det senaste året, på grund av coronapandemin. Men i ett inlägg på Instagram berättar nu Malin om hur avstånd och utomhusaktiviteter fört henne närmare sin pappa.

”Jag och pappa har haft fler samtal på telefon och mer promenader ute än vad vi hade innan Corona. Tror min syster Maria känner likadant. I oron över de äldres isolering och i kombination med att vi ”ungdomar” har mer tid från våra jobb och de äldre verkligen behöver röra på sig för sin hälsas skull så har vi faktiskt haft mer kvalitets tid tillsammans i form av samtal.”, skriver hon.

Hon menar också att det egentligen borde behövas en pandemi för att man ska inse att livet är skört.

”Skäms lite över att det skulle behövas ett livsfarligt virus för att vi skulle stanna upp i allt jobbande och ta tid för familjen och oss själv OCH förstå livets sårbarhet.”

Annons

Följarnas lycka över Lasse Berghagens kommentar

Malin beskriver också ett scenario som hände på promenaden med pappa Lasse.

”Igår när jag och pappa pratade om relationernas dilemman, kompromissandet och relationernas varande berättade jag för pappa att Martin är min bästa vän. Då tittade han på mig och sa ” Va? Är inte jag det? ” Hur söt???!!!”, skriver Malin.

Lasses kommentar har nu fått hennes följare att bli överlyckliga över deras fina relation.

”Så fin pappa du har”, skriver en.

”Fina och tänkvärda ord. Lycklig pappa som har dig Malin. Kram o var rädda om er”, skriver en annan.

”Underbart! Så gulligt av pappa”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, STOKSTAD VILHELM/Aftonbladet/TT

Annons