LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens avslöjande om kärleken med Martin Charlton

03 jan, 2021 
Malin Berghagen och Martin Charlton har varit förlovade sig i april 2019.
Nu berättar hon om deras första dejt – och vilken roll Emilio Ingrosso spelade i den.
Annons
Allt om Malin BerghagenBrand logo
Allt om Malin Berghagen

Det var 2018 som Malin Berghagen och Martin Charlton träffades första gången, genom sin gemensamma vän Niklas Wahlgren. Det skedde några veckor efter att Malin Berghagen hade brutit upp med tidigare pojkvännen Pablo Dizzomanzi.

– Jag var inte alls på en plats för att gå in i en ny relation igen. Jag var otroligt ledsen, dagar gick till veckor och Martin vek inte av från min sida, berättade Malin Berghagen för Hänt då.

Året därpå förlovade de sig, vilken Malin Berghagen berättade i sin och Tess Markels podcast Berghagen och Tess.

– Vi bägge var halvchockade efteråt, även fast vi visste att vi ville och det var glasklart. Det som var så mäktigt var att jag kunde andas ut, vi blev tokkära efteråt, säger hon.

I podcasten berättade hon också om en överenskommelse som de gjort.

– Vi har ju varit gifta båda två i långa förhållanden där vi har barn och så vidare, så vi har ju sagt att vi går ”all in” ett år och vad som än händer där vi känner att ”gud vad jobbigt, ska jag leva med den här människan?” eller ”åh, det där är jobbigt” så måste vi hålla ut och ge det en chans, för så mycket tyckte vi om varandra.

Annons

Avslöjandet om Emilio Ingrossos inblandning i träffen

På nyårsafton firade paret med en middag på Emilio Ingrossos restaurang La Perla som ligger vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. I ett inlägg på Instagram berättar hon varför.

”Detta av två anledningar Emilio Ingrossos restauranger har ALLTID legat gång avstånd till vart jag än bott. Från hans första resturang till den på Mallorca och nu här. Två, jag ÄLSKAR italiensk mat och Emilio har ALDRIG gjort mig besviken när det kommer till det”, skriver hon.

Men det är inte allt. Restaurangen har stor betydelse för paret.

Hon berättar nämligen att samma kväll som de hade sin första dejt tillsammans så var den blivande fästmannen och åt där, tillsammans med Emilio Ingrosso, hans fru Åsa Ingrosso, Niklas Wahlgren och Emilios föräldrar.

”Vi hade en date kl 22 men italienare äter ju hur länge som helst och tiden rann bara iväg. När kl blev 22 sa Martin att han verkligen behövde gå (för att möta mig) och hela familjen utbrast ”Amore, amore, amore!”. Och de släppte iväg honom”, skriver hon och tillägger:

”The rest is history!”.

Kärleken verkar alltså var fortsatt stark mellan Malin Berghagen och Martin Charlton.

Bild: Hans Shimoda/TT, Patrik Österberg/TT

Annons