Följarnas reaktioner efter Samir Badrans ord till Julia Sundquist

Samir Badran, Julia Sundquist

Samir Badran och Julia Sundquist har varit ett par i flera år och sedan han friade i tv är de även förlovade. Nu har Samir valt att dela med sig av några starka ord om hans blivande hustru.
Samir Badran och Julia Sundquist
Slå på ljud

Artisten och tv-personligheten Samir Badran, 30, fångade svenska folkets hjärtan genom sin medverkan i realityserien Paradise hotel.

Efter det gick hans karriär i offentligheten som på räls! Tillsammans med vännen Viktor Frisk, 26, bildade han den populära gruppen Samir & Viktor och deras musik har tagit svenska folket med storm. Det började med att de ställde upp i Melodifestivalen och de har gjort flera hits under åren, som till exempel Groupie, Bada nakna och Shuffla.

Men i höstas kom beskedet att Samir & Viktor splittras. Gruppens sista låt kom därmed att heta Arbetslös. Men låtens namn är däremot inget som stämmer in på varken Samir eller Viktor, då båda har en hel del bollar i luften. Däremot har Samir valt att sadla om och börjat plugga till mäklare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Samirs liv efter splittringen från Viktor

Men Samir har inte helt släppt offentlighetens ljus, han har även varit Pär Lernströms "sidekick" i Talang. Under inspelningarna av årets talangjakt varvade han därmed mäklar-studierna med programledarrollen, därför medverkade han endast i de förinspelade avsnitten.

Under de senaste åren har Samir blivit en riktig tittarfavorit i Talang och det är många som uppskattar hans närvaro bredvid Pär. Men han har även gjort stora avtryck på egen hand i programmet, när han friade till flickvännen Julia Sundquist, 24, i direktsändning under förra årets Talang.

Då gick han fram till henne där hon satt i publiken och gick ner på knä. Det var en minst sagt chockad Julia som inte kunde hålla tillbaka tårarna efter Samirs fina gest.

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa han i programmet.

Följarnas starka reaktion efter Samirs ord om Julia

Och till Samirs glädje så svarade Julia givetvis ja på frågan och nu väntar bröllop för paret. Däremot har de valt att skjuta upp bröllopet med tanke på coronapandemin. När paret gästade Lisa Anckarmans Youtube-kanal berättade de om bröllopsplanerna.

– Det ska i alla fall inte vara något nyktert bröllop, det går fet bort för mig, skrattar Julia Sundquist och fortsätter:

– Man ska också mixa personer, så att man inte sitter med dem man brukar sitta med. Och inga tråkiga lekar. Vi vill och ha mycket show på vårt bröllop.

Men nu har Samir valt att visa sin stora uppskattning till sin blivande fru. Det är i ett inlägg på Instagram som han skriver starka ord om Julia i samband med hennes födelsedag.

”Grattis på födelsedagen, min framtida fru och min bästa vän”, skriver Samir.

Följarna verkar nu överlyckliga över deras relation för i kommentarsfältet kryllar det nämligen av röda hjärtan och gratulationer.

”Grattis till er och låt kärleken flöda med er”, skriver en följare.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Julia Sundquist om kampen i relationen med fästmannen Samir Badran

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans nya ord om ögonsjukdomen visual snow

FRÅN FÖRSTASIDAN