Sigrid Bernson visar upp glädjen med Robin Bengtsson

Sigrids ord till Robin och bonussonen

Sigrid Bernson har länge varit en populär influencer och tv-personlighet.
Men sedan ett tag tillbaka har det varit mystiskt tyst från profilen.
Nu berättar hon om kärleken till pojkvännen Robin Bengtsson och bonussonen William.

Sigrid Bernson blev ett känt ansikte för svenska folket då hon länge deltog som proffsdansare i TV4:s succéprogram Let's dance. Säsongen 2019 blev dock väldigt speciell för dansaren. Så dansade hon nämligen med artisten Robin Bengtsson och till en början såg de ut som vilket tävlingspar som helst.

LÄS MER: Rickard Olssons kamp mot mystiska sjukdomen

Snart skulle dock Sigrids liv förändras ordentligt då det började slå gnistor mellan paret och de blev kära. Men trots att både tittare och kollegor la märke till den starka kemi som uppstått mellan paret valde de att hålla sin relation hemlig fram till julen 2019 då de tillslut bekräftade relationen. Sedan dess har Robin och Sigrid tagit många viktiga steg tillsammans och i mars förra året gjorde de slag i saken och köpte ett hus tillsammans.

Sigrid Bernsons mystiska tystnad

Men det är inte bara Sigrid och Robin som bor i det 140 kvadratmeter stora huset i Vallentuna. Robin har även sonen William sen ett tidigare förhållande och självklart spenderar han en hel del tid i parets hus.

Sigrid har tidigt uppdaterat flitigt om sin vardag på sina sociala medier och hennes Instagram har genom åren blivit ett populärt konto att följa. Sedan flytten har det dock varit märkligt tyst från Sigrid som sällan uppdaterar sina sociala medier och inte längre syns i Let's dancenågot som har fått många att reagera.

Idag kan det gå en månad mellan Sigrids uppdateringar och flera av hennes följare har frågat efter vart hon har tagit vägen. För en tid sedan valde dock proffsdansaren att dela med sig av sin nya familjelycka när hon visade upp pojkvännen och bonussonen. Under påskhelgen var nämligen hela den lilla familjen på en motorcykelutflykt – något som Sigrid visade upp i ett bildspel på Instagram.

Orden inför alla

Och trots att det självklart är tråkigt för alla oss andra att Sigrid är alltmer frånvarande på sociala medier verkar hon verkligen trivas med sitt nya liv som husägare och bonusmamma.

För en tid sedan la Robin Bengtsson upp ett inlägg på Instagram där han visar upp sonen sitta och spela gitarr i soffan bredvid honom.

”Min fina lilla kille”, skrev Robin till bilden.

Och Sigrid är inte sen med att kommentera inlägget för att understryka sin kärlek till de båda killarna på bilden.

”Mina älsklingar”, skriver Sigrid Bengtsson i kommentarsfältet följt av ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwall i tårar efter orden om hustruns död

LÄS OCKSÅ: Johanna Bagges okända son – nya bilden visar

FOTO: TT