Hans Wahlgren avslöjar sanningen om bråken med Christina Schollin

I senaste avsnittet av Tillsammans med Strömstedt besöker de Hans Wahlgren och Christina Schollin. Under vistelsen avslöjar paret en del detaljer om sin relation. Bland annat om de okända bråken som de haft.

Familjen Wahlgren med deras olika talanger, härliga personligheter och alldeles egna realityprogram har ingen i detta avlånga land missat. Men det är sällan som kärnan till familjen får stå i fokus, föräldrarna Hans Wahlgren och Christina Schollin. Det skådespelande paret med långa karriärer i ryggsäcken samt en hel drös med showande avkommor. Både deras barn och barnbarn har älskat att stå på scenen sedan ung ålder och gör det än idag.

Deras dotter Pernilla Wahlgren och dotterdotter Bianca Ingrosso har sitt egna tv-program Wahlgrens värld där Hans och Christina spelar en central roll. Tittarna har fått hälsa på dem både i Spanien och i familjehemmet på Lagnö. Men de har också fått följa med på resor, äventyr och utmaningar.

Hans och Christina insjuknade i corona

LÄS MER: Framgångssagan om familjen Wahlgren – 80 år i rampljuset
NU GRATIS

Coronapandemin har drabbat hela världen på ett eller annat sätt. Och även i familjen Wahlgren blev det tufft när viruset slog i världen. Christina och Hans har själva varit sjuka i covid-19 och det skapade en enorm oro hos familjen. Men eftersom att ingen av dem blev extremt sjuka så lättade den snabbt och oron gick över till tacksamhet. Föräldrarnas sjukdom var något som präglade hela familjen, det fick man dels se i Wahlgrens värld. Men också på andra kanaler. Pernilla pratade bland annat om det i sin podcast Wahlgren och Wistam.

– Det var som en förkylning så det var jag som sa till mamma att hon nog borde testa sig, för hon hade lite hosta och ont i kroppen och så hade hon feber en dag. Och då testade vi även pappa och då hade han det också. Jag tackar Gud att mina föräldrar inte blev så sjuka för jag förstår att det inte är alla som är så lyckligt lottade, säger hon.

Hans och Christina befann sig i semesterhuset i Nerja, Spanien, när de insjuknade. Men bara någon månader senare fick de återvända hem till Sverige och sitt älskade Lagnö igen. Då kunde de äntligen återförenas med familjen, även om de höll avstånd, igen. Något som också hände när de återvände hem var att de fick besök av Jenny och Niklas Strömstedt som spelade in programmet Tillsammans med Strömstedt.

Hans avslöjar sanningen om okända bråken

Nu har avsnittet där Hans och Christina var huvudpersonerna sänts och där fick man lära känna det starka och kärleksfulla paret ännu mer. De gick in djupare i deras relation och avslöjande en del detaljer, bland annat om de okända bråken som paren har. Även om det inte händer så ofta.

– När det är någonting som vi bråkar om, vilket kan vara som fan vad mycket kuddar det är, det är inga större grejer, berättar Hans för Niklas i programmet.

Hans erkänner att hans heta temperament gör att han blir skrikig och berättar att Christina blir påverkad av det.

– Men jag har ju mitt italienska temperament i mig, så jag ryter ju till och skriker och sen när jag skrikit färdigt så är det ju över. Men det är det inte för Christina, hon går ju och är tyst i tre dagar, säger han.

Och när Niklas frågar hur Hans känner kring att Christina blir tyst och tillbakadragen efter bråken så har han full förståelse för att det är så.

– Jag accepterar det.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Jennifer avslöjar okända bråket med Daniel – som TV4 klippte bort

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Lotta på Liseberg – TV4:s besked

SENASTE NYTT!