Fotbolls-EM stoppar Lotta på Liseberg – så blir programmet 2021

Lotta Engberg

Lotta Engberg är vi vana att se både i Bingolotto och i Lotta på Liseberg.
Nu tvingas TV4 göra stora ändringar i det sistnämnda programmet – på grund av fotbolls-EM 2021.
Slå på ljud

Lotta Engberg, 58, blev känd för svenska folket med låten Fyra bugg och en Coca Cola. Numera ser vi henne som programledare för både Bingolotto på söndagar och i det egna programmet Lotta på Liseberg under somrarna.

Idag har hon dessutom en relation med Mikael Sandström, 62, känd som doktor Mikael. Förutom att hon precis har flyttat till ett nytt hus med kärleken så fyllde hon ganska nyligen år och beskrev att hon inte hann fira som vanligt då hon var mitt uppe i flytten.

Lotta om flytten med doktor Mikael

Mikael har flitigt uttalat sig om parets gemensamma flytt, exempelvis i Nyhetsmorgon där han visade upp delar av huset. Han avslöjade även hur han och Lotta skulle tillbringa första kvällen i huset tillsammans.

LÄS MER: Karl Fredrik om verkliga relationen med paret Mandelmann

– Men det blir middag, kanske blir det helt enkelt en matt-picknick idag. Man bara slår sig ned och är. Grejen är att komma in och få stänga dörren på något sätt, bara starta det nya livet känns det som, säger Mikael Sandström innan han återgår till flytten, sa han i Nyhetsmorgon då.

Lotta uttalade sig första gången om flytten inför en sändning av Bingolotto för några veckor sedan. I en livesändning på Bingolottos Facebook-sida berättade hon om den stora livsförändringen.

– Sen kan jag säga såhär om jag ska vara riktigt ärlig, att den här veckan har jag fyllt år. 58 år fyllde jag i fredags, två dagar innan så gick flyttlasset. Så att snart vet jag vart min brevlåda bor, sa hon vid tillfället.

Programmet Lotta på Liseberg stoppas på grund av fotbolls-EM

Snart är det sommar igen och vi kommer att få se Lotta Engberg leda det omtyckta programmet Lotta på Liseberg. Men programmet kommer att tvingas göras om och ha ett längre uppehåll.

Lotta på Liseberg har premiär söndagen den 20 juni på TV4 och på TV4 play. TV4 har även meddelat att premiären kommer att bli längre en ett vanligt avsnitt, skriver Expressen. Men efter premiären tvingas Lotta på Liseberg ta ett längre uppehåll, närmre bestämt till måndagen den 5 juli. Detta på grund av fotbolls-EM som äger rum.

Det är inte heller klart om Lotta Engberg kommer få ha publik på plats, men i en kommentar säger Lotta Engberg följande.

–Vi planerar för fullt för Lotta på Liseberg även den här sommaren och jag längtar så vansinnigt mycket. Efter musiken, efter sången och alla gästartister. Och bandet – tänk att vi får träffas snart igen.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs första ord om flytten med doktor Mikael

LÄS OCKSÅ: Farmen-Philip Albinssons svar efter kritiken och hatet

FOTO: Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!