Carolina Gynnings bråk med Viktor Philipson om namnvalet till dottern

Carolina Gynning

Carolina Gynning väntar sitt tredje barn tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson.
Dottern beräknas födas i slutet av juni och nu när paret nu ska bestämma sig för ett namn stöter de på problem.
– Det är jobbigt, det är det, säger Carolina.
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen
Slå på ljud

Med bara några veckors mellanrum avslöjade vännerna och poddcastkollegorna Carolina Gynning, 42, och Carina Berg, 43, att de väntar barn tillsammans med sina partners, Viktor Philipson, 35, och maken Erik Berg, 32.

Lyckan var totalt och i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva har man sedan dess kunnat följa vännernas graviditeter. Så för en tid sedan kom de med ytterligare ett glädjebesked – att de båda väntar varsin liten flicka.

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg, sa Carolina då varpå Carina snabbt svarade:

– Jag älskar våra flickor.

Carolina Gynning om Carina Bergs bebislycka

Det är dock några månader mellan Carolina och Carinas graviditet och för ett par dagar sedan kunde Carina glatt meddela att hennes andra gemensamma barn med maken Erik kommit till världen – och avslöjade hennes namn.

Efter födseln var vi många som väntade på att Carolina skulle gratta vännen. Och bara någon dag hann gå innan hon delade de starka känslorna för bebisen och Carina med sina följare:

Erik Berg tillsammans med hustrun Carina Berg

Carina och Erik Berg

Karin Törnblom/TT

”Tänk min vackra vän att ert lilla underverk är här! Himla bra kämpat älskar dig och längtar tills jag får gosa med Juno, skrev Carolina då.

Medan Carina Berg nu precis klivit in i bebisbubblan har Carolina Gynning många tunga veckor kvar. Flera gånger har hon berättat om hur dåligt hon har mått under den här graviditeten och har haft problem med både illamående och urinvägsinfektioner.

Namnbråket med Viktor Philipson

Efter Carinas namnavslöjande berättar nu Carolina om kampen med kärleken Viktor. Carolina har sedan ett tidigare förhållande döttrarna Alicia och Adele. När det nu är dags att välja ett passande namn för sin tredje dotter stöter hon dock på problem.

– Min känsla är att det ska hänga ihop. Adele och Alicia är ju ändå ganska fina namn så då tycker jag att det här också ska vara lite klassiskt och fint. Men Nishti (reds. anm. Carolinas smeknamn för Viktor) kanske mer vill ha ett vikinganamn. Typ Torud, berättar hon i podden.

Det är inte heller bara Viktor som Carolina måste bråka med. Vidare berättar hon nämligen att även svärfar Aje Philipson har saker att säga till om när det gäller det framtida barnbarns namn.

– Vi kallade magen för Elvis när vi trodde att det var en pojke. Men det tyckte inte Aje Philipson om. Han ba ”nej, ni får tänka om på det namnet”, säger Carolina och fortsätter:

– Det är jobbigt, det är det. För vad ska det bli då? Jag menar båda föräldrarna har ju ändå något att säga till om?

Vännen Carina Berg kommer dock snabbt till undsättning då hon påpekar att Carolina kommer ha sista ordet:

– Ja men det är ju ändå du som kommer bestämma. Det är ju du som skriver under papperna, säger hon skämtsamt varpå Carolina Gynning svarar:

– Ja det är sant, det är det.

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska visar upp chockbilden

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om otroheten

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN