Katrin Zytomierska drabbad av allergisk reaktion – nya bilden visar

Katrin Zytomierska

När Katrin Zytomierska vaknade och såg sig själv i spegeln fick hon sig en rejäl chock.
Hon hade nämligen råkat ut för en stark allergisk reaktion som hon själv inte vet vad den beror på.
Nu vänder sig Katrin till sina följare för hjälp.
”Bryter fullständigt ihop”, skriver hon.

När Katrin Zytomierska vaknade på morgonen fick hon sig en ordentlig chock. När hon såg sig själv i spegeln möttes hon nämligen av en helt annan spegelbild än vad hon är van vid och snabbt förstod hon att det var något som inte riktigt stod rätt till. Nu berättar hon för sina följare om den stora oron.

Följarnas vädjan efter chockbilderna

Så fort Katrin upptäckte att något hade hänt bjöd hon in sina följare i problemet, och direkt var det många som engagerade sig. Över hundra personer hörde av sig och sa att hon skulle ta sig direkt till sjukhuset, men trots det bestämde sig Katrin för att stanna hemma. På Instagram berättar hon om beslutet.

”Antingen måste ni chilla eller så är det jag som är nonchalant. Förmodligen är det det sista. Men jag tror att det är helt omöjligt för mig att känna stress. Det finns inget som kan oroa mig. På gott och ont såklart och jag inser ju att jag tillhör den mer ovanliga sorten när jag fått hundra meddelanden om att jag borde åka till sjukhuset när jag vaknar upp så här men aldrig skulle göra det”, skriver hon och fortsätter:

”Jag skulle aldrig slösa tid på en sån sak så länge jag kan andas och inte har feber. Så jag sitter här på kontoret och jobbar och väntar på att åtminstone klådan ska lägga sig, för jag sliter mig i ansiktet nu.”

Men trots att Katrin Zytomierska lyckas hålla sig väldigt lugn är det ändå något som oroar henne.

”Bryter ihop fullständigt”

LÄS MER: Därför slutar Margaux visa upp sonen Arnold

För några månader sedan skaffade Katrin nämligen hunden Ross, och både hon och barnen är helt förälskade i honom. Nu berättar hon om rädslan över att utseendeförändringen ska vara en reaktion på honom.

”Har verkligen ingen aning om vad det kan vara som jag reagerar på men tar ett blodprov på fredag för att se eventuella allergier”, skriver Katrin Zytomierska och fortsätter:

”Bara det inte är Ross för då bryter jag såklart ihop fullständigt. Då ser jag ut så här närmaste femton åren. Så får det bara vara.”

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik ryter ifrån efter alla barnfrågor

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska om början av relationen med ex-maken Alex Schulman