LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Katrin Zytomierska om början av relationen med ex-maken Alex Schulman

27 feb, 2021 
Alex Schulman, Katrin Zytomierska
Katrin Zytomierska och Alex Schulman var ett par under flera års tid innan de bestämde sig för att gifta sig.
Men bara ett år efter bröllopet gick de skilda vägar.
Nu berättar Katrin vad det var hon egentligen föll för hos Alex.
– Längtade hela dagarna, säger hon i Relationspodden.
Annons
Katrin Zytomierska om skräcken för barnens skull: ”Panikslagna”Brand logo
Katrin Zytomierska om skräcken för barnens skull: ”Panikslagna”

Katrin Zytomierska, 43, och Alex Schulman, 45, gifte sig i juli 2007 vid en påkostad ceremoni på ett slott i Polen. Till låten Still haven’t found what I’m looking for marscherade de ut från kyrkan.

Bland gästerna fanns stora delar av kändiseliten på plats. Men redan ett år senare var skilsmässan ett faktum. Katrin har tidigare berättat om anledningen till uppbrottet.

– Jag vet faktiskt inte. Det var inget speciellt, det var bara att kärleken, den där lågan slocknade. Vi var bara kompisar till slut, sa hon då.

Hittade kärleken efter skilsmässan

Sedan dess har mycket hänt för ex-makarna. Alex har gått vidare på sitt håll och idag är han gift med Amanda Schulman, 40. Katrin hittade också kärleken på nytt efter uppbrottet och fick sönerna Ringo och Rambo tillsammans med Bingo Rimér, 45.

Men inte heller relationen med Bingo höll för evigt och 2015 valde de också att gå vidare på olika håll. Efter det inledde Katrin en relation med Alexander Klingstedt, 41, som hon fick sonen Falke med. Men kort efter att Falke föddes valde även de nyblivna föräldrarna att gå skilda vägar.

Annons

Katrins relation till Bingo Rimér och Alexander Klingstedt är idag väldigt god. Trion syns ofta umgås tillsammans på deras lediga tid. Utöver flertalet resor de gjort tillsammans så spenderade de även flera veckor i karantän tillsammans förra våren.

Relationen till Alex Schulman är dock inte lika god som med de två senare exen. I det senaste avsnittet av Relationspodden, som Katrin har tillsammans med Bingo berättar hon om relationen till ex-maken Alex.

– Han fyllde år förra veckan och jag skickade faktiskt och grattade honom, säger hon i podden.

Därför föll Katrin Zytomierska för Alex Schulman

Men Bingo och Katrin kommer även in på vad det var som Katrin faktiskt föll för hos Alex Schulman. Hans begåvning för det svenska språket och hans talang för att skriva var nämligen den största anledningen.

– Alltså det var anledningen. Vi bara skrev och skrev och skrev till varandra. På den tiden hade man hotmail kommer jag ihåg. Och jag bara längtade hela dagarna efter att komma hem från jobbet, för jag bara visste att det låg ett långt långt mail från honom, varenda dag, säger hon och fortsätter:

– De här mailen var ju helt fantastiska. Det var magiskt. Han hade dött om jag hade fått fram de här mailen och publicerar dem, han hade skämts ihjäl.

FOTO: Robert Gabrielsson/Aftonbladet/TT, Maja Suslin / TT

Annons