Katrin Zytomierskas ärliga ord om separationen från Bingo Rimér

Katrin Zytomierska & Bingo Rimér

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gick skilda vägar för fem år sedan.
I parets gemensamma podcast Relationspodden berättar Katrin nu om sina känslor kring separationen.
– Ångrar mig inte alls, säger hon.
Slå på ljud

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gick skilda vägar för fem år sedan efter att ha varit ett par i sex år. Sedan dess har de levt varannan vecka-livet med deras gemensamma barn Ringo och Rambo, och har trots skilsmässan lyckats behålla en bra relation.

I deras gemensamma podcast Relationspodden berättar Katrin nu om sina nuvarande känslor kring deras separation.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Katrin Zytomierskas nya ord om separationen från Bingo Rimér

Nour El Refais ilska efter händelsen med sonen Sami

Det är när de får ett meddelande från en av deras lyssnare som skriver att man ofta ångrar sig efter en separation, då gräset sällan är grönare på andra sidan, som Katrin säger ifrån.

– Jag har gjort precis samma sak och jag ångrar mig inte alls. Men vi är säkert olika, värderar olika saker, har olika intressen i livet och vill leva våra liv på olika sätt. Så därför tror jag att man på något sätt måste utgå från sig själv, säger hon varpå Bingo kontrar med:

– Ja, fast hon har ju en poäng med att gräset inte är grönare på andra sidan. För det kan man ju konstatera när man tänker att du och jag gick skilda vägar och att du sen träffade Alex som det också tog slut med.

Katrin håller med om att tjejen som skickade in meddelandet absolut har rätt i att man alltid kommer hamna i vardagsproblematiken med alla man dejtar under en längre tid, men säger att hon mycket hellre prioriterar att må bra själv framför tvåsamheten.

– Jag trivs bättre i att leva mitt liv med mig själv i först hand och ha den relationen. Det är min viktigaste relation. Och sen har jag då baserat på min personlighet styrt upp så att jag har två fantastiska ex-män som jag har tre fantastiska barn med. Och så får jag ihop det pusslet så jag lever mitt liv på mina villkor så jag mår bäst, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag hade ju inte mått bra varken i den relationen jag hade med dig eller Alex när relationen vände från en bra till en dålig relation. För mig är det slöseri med liv att gå runt och vara mestadels missnöjd. Det passar inte mig.

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas nya uppoffring för barnen – vill utöka familjen

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér ber följarna om råd – efter frågan från Julia Franzéns mamma

SENASTE NYTT!