Nour El Refais ilska efter händelsen med sonen Sami

Nour El Refai

Nour El Refai och Henrik Schyffert har sonen Sami tillsammans.
I parets gemensamma podd berättar Nour nu om en händelse med sonen som fick henne att se rött.
– Ville strypa mamman, säger hon.

Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i fem år, och i oktober förra året blev de föräldrar till deras första gemensamma barn – sonen Sami. Sedan dess har paret delat med sig utav livet som småbarnsföräldrar på deras sociala kanaler, och i den gemensamma podcasten Nours Poddelipodd och Henrik pratar de varje vecka om allt mellan himmel och jord. I det senaste avsnittet berättar Nour nu om en händelse med sonen Sami fick henne att tänka flera förbjudna tankar om både andras barn och föräldrar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nour El Refais ilska efter händelsen med sonen Sami

Kristian Luuk och Grys egna ord om romansen

Det var tidigare i veckan som Nour var i Brommas köpcenter Bromma blocks tillsammans med sonen och under deras vistelse besökte ett lekrummet som finns där för barn. När de väl kommer in i lekrummet ser de en annan mamma som är där med sina två barn som båda är äldre än Sami. Barnen sitter och leker i ett leksaksfordon, men när Sami också ska gå in för att leka börjar ett av barnet plötsligt att puttas. Nour försöker då att lösa situationen på ett pedagogiskt sätt, men när de sedan går in för att försöka leka igen uppstår samma situation en andra gång.

– Då säger han att det bara är för stora barn. Och då tänker jag "vilket dåligt barn. Vad synd att jag inte får putta honom", säger Nour när hon berättar.

Då det främmande barnet enbart skapade dålig stämning bestämde sig Nour tillsist för att gå därifrån, men när de ska gå kommer ännu en mamma med sitt barn in i lekrummet.

– Då kommer en mamma med ett barn som är lika gammalt som Sami och då puttar han bort det barnet också. Och hans mamma sitter ju där och bara håller käften. Hon säger ingenting. Hon sitter skitnära, så det är inte så att hon inte ser och hör, utan hon skiter i, säger Nour upprört.

Nour berättar att hennes mamma också var plats och därmed kunde lugna ner henne, men att hon på riktigt höll på att koka inombords.

– Jag vet inte hur jag ska hantera det här. Jag har ändå varit förälder i ett år, men jag kommer ju snart att kanske putta lite på ett barn. Det ligger så nära nu, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag ville verkligen bara gå fram och säga att "du är en sån jävla dålig förälder. Det här är en offentlig plats som är till för alla och du ska lära ditt barn att bete sig och samsas och inte slå på mindre." Egentligen är det ju inte barnet jag ville putta utan jag ville strypa mamman.

LÄS OCKSÅ: Nour El Refai om orättvisan i relationen med Henrik Schyffert

LÄS OCKSÅ: Här är skådespelarna i Felix Herngrens Netflix-serie Folk med ångest