Kristian Luuk och Gry Forssells egna ord om hemliga romansen

Kristian Luuk var gift med Carina Berg i åtta år, men det inte många vet är att han även haft en relation med Gry Forssell.
Här är deras kärlekshistoria.
Slå på ljud

Tv-profilen Kristian Luuk har varit i rampljuset i många år, och är bland annat känd för sitt tidigare förhållande med Berg flyttar in-profilen Carina Berg. Länge var de ett av Sveriges hetaste par och tog det stora steget att bli man och hustru under ett hemligt bröllop år 2008. Tillsammans fick de också sonen Holger, men åtta år efter deras bröllop gick de ut med beskedet som chockade många - Kristian och Carina hade bestämt sig för att gå skilda vägar.

Kristian pratar sällan om sitt privatliv, och det dröjde ett bra tag innan han offentligt kommenterade skilsmässan. Men i en intervju i Karlavagnen i P4 berättade han plötsligt om hur han hade mått efter uppbrottet från Carina.

LÄS OCKSÅ: Carinas oro under graviditeten efter tragiska beskedet

– Båda gångerna när jag har skilt mig så har jag märkt att kompisgänget möblerats om. Vissa valde att bara umgås med min ex-fru och plötsligt blev man inte bjuden på parmiddagarna. Men så var det plötsligt andra kompisar som dök upp från någonstans och stöttade mig genom de jobbigaste dagarna, sa han då.

Men det inte många vet är att Kristian även haft en romans med Sommarkrysset-programledaren Gry Forssell.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gry Forsell och Kristian Luuk om den hemliga romansen

Det är i en intervju med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson som hemligheten kommer fram. Intervjun ägde rum för nio år sedan och det var av en slump som Filip och Fredrik hade bokat in Gry och Kristian till samma program.

– Det här visste vi inte när vi bokade er men sen fick vi höra att ni var ihop en kort sväng på 90-talet, säger Fredrik frågande.

Påståendet leder till att Gry och Kristian pratar i mun på varandra, och snabbt framgår det att de har en delat uppfattning om ifall de var ett par eller inte.

– Jag skulle säga att vi var ihop. Jag var jättekär i Gry. Jag hade ju mina byxor hos dig, säger Kristian varpå Gry svarar:

– Jag var kär i dig också.

De fortsätter med att berätta att de träffades på en klubb i Stockholm som då hette Tommy Engstrand - mobbad och bunden, och Gry vill minnas att Kristian uppträdde där. Vilket inte helt verkade stämma.

– Jag fick vara med ibland. Jag betraktades inte som så jätterolig. Men jag var konferencier. Men då träffades vi, säger han.

– Det vara bara några månader som vi var ihop. Jag minns inte varför det tog slut, säger Gry.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby och Runar Sögaards kärlekssaga

LÄS OCKSÅ: Lena Philipssons verkliga relation till Martin Björk idag

SENASTE NYTT!