Lena Philipssons verkliga relation till Martin Björk idag

Lena Philipsson och Martin Björk

I fyra års tid var Lena Philipsson tillsammans med programledaren Martin Björk.
Relationen nådde sitt slut 2008 och så här ser exens relation ut idag!

Lena Philipsson, 54, och Måns Herngren, 55, var ett av Sveriges absolut hetaste kändispar på 90-talet. De visade flitigt upp sin kärlek på röda mattan. År 1993 blev de man och fru under ett bröllop i Seglora kyrka på Skansen i Stockholm. Tillsammans fick Lena och Måns två barn –  Saga Herngren, 22, och Noa Månfare Herngren, 27. Men kärlekshistorien höll inte för evigt, 2002 lämnade paret in en ansökan om skilsmässa efter att ha beslutat sig för att avsluta relationen.

Sedan Måns Herngren och Lena Philipsons skilsmässa 2002 har de varit nära vänner och visat upp sin vänskap i offentligheten. Måns är idag gift med kärleken Katalin Bachry, 33, som han sa ja till 2014. Huruvida Lena är singel eller inte idag är oklart, tidigare under året har hon nämligen gett Instagram-följarna en hint om kärlekslivet.

Lena har däremot haft flera kända relationer sedan uppbrottet från Måns. Mellan 2010 och 2012 var Lena gift med Per Holtnekt, 60. Innan dess var det programledaren Martin Björk, 48, som hade fått henne på fall och det forna paret hade en relation mellan 2004 och 2008.

Lena Philipsson och Martin Björk

Foto: Bertil Ericson / TT

Martins avslöjande om uppbrottet

Martin har tidigare berättat för Hänt om varför relationen fick ett slut efter parets fyra år tillsammans.

– Jag tror att jag inte varit helt redo att sluta tänka att ”gräset är grönare på andra sidan” och hängt upp mig på fel saker, skapat problem som kanske inte är problem. För man tror att man ska hitta någon sorts perfektion som inte finns och existerar, sa han då och fortsatte:

– Man är ett i skede i livet när man inte får ihop det på det sättet man har tänkt sig. Och en person har en vision av hur man vill ha det och en annan har en annan. Vi fick bara inte ihop det. 

Så ser Lena och Martins relation ut idag

Idag är Martin tillsammans med sin stora kärlek Sara Arvidsson och paret fick sitt första gemensamma barn under 2019. Sonen Fabian har sedan dess synts flitigt i Martins sociala medier. Men hur ser egentligen relationen mellan det forna paret ut idag?

Lena följer fortfarande exet på Instagram medan Martin inte ser ut att göra detsamma. Av Instagram att döma ser det alltså inte ut som att Lena och Martin har allt för mycket kontakt idag. Duon har inte heller uttalat sig om sin relation till varandra utan verkar helt och håller gått vidare med livet på varsitt håll.

Hänt har utan framgång sökt Lena Philipsson och Martin Björk.

LÄS OCKSÅ: Så är Måns Herngren och Lena Philipssons relation idag

LÄS OCKSÅ: Lena Philipssons panikändring efter SVT:s krav

FOTO: Cecilia Liljeton/TT/Karin Törnblom/TT