LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katrin Z: Därför skiljde jag mig från Alex Schulman

17 okt, 2017 
Malin Ljung
Nio år efter skilsmässan från Alex Schulman berättar Katrin Zytomierska vad det var som fick dem att gå skilda vägar.
Annons

Katrin Zytomierska, 40, och Alex Schulman, 41, gifte sig under kontroversiella former 2007. Till låten “Still haven’t found what I’m looking for” marscherade de ut från kyrkan – och ett år senare var skilsmässan ett faktum.

I podcasten “Nemo möter en vän” öppnar nu Katrin upp om sin gamla relation. Hon beskriver sin exmake en “kuf” när de träffades, men att hon föll handlöst för honom efter att han hjälpt henne med texter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi började mejla med varandra, sen insåg jag rätt snart att han var helt briljant, säger Katrin och fortsätter:

– Jag blev så kär i honom.

Samtidigt beskriver hon att de länge bara var vänner, att de kom från olika bakgrunder, men till slut blev tillsammans. Under deras relation gick han dock från en Stureplanshatare till att ha en ledande position att starta upp Stureplankoncernens hemsida.

Annons

– Sen flyttade vi till min lägenhet på Skeppargatan, sen bytte vi till oss en större. Vi levde tillsammans i sex-sju år, berättar Katrin.

År 2008 meddelade de kortfattat att deras skilsmässa var ett faktum. När Katrin i podcasten får frågor om skilsmässan är hon inte helt på det klara med vad det var som fick dem att skiljas:

– Jag vet faktiskt inte. Det var inget speciellt, det var bara att kärleken, den där lågan slocknade. Vi var bara kompisar till slut.

Dock ska det inte finnas något agg mellan dem.

– Vi har ingen relation till varandra idag, men vi hälsar, vi är inte ovänner på något vis.

FOTO: Ibl

 

Annons