Katrin Z: Därför skiljde jag mig från Alex Schulman

Nio år efter skilsmässan från Alex Schulman berättar Katrin Zytomierska vad det var som fick dem att gå skilda vägar.

Katrin Zytomierska, 40, och Alex Schulman, 41, gifte sig under kontroversiella former 2007. Till låten “Still haven’t found what I’m looking for” marscherade de ut från kyrkan – och ett år senare var skilsmässan ett faktum.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

I podcasten “Nemo möter en vän” öppnar nu Katrin upp om sin gamla relation. Hon beskriver sin exmake en “kuf” när de träffades, men att hon föll handlöst för honom efter att han hjälpt henne med texter.

– Vi började mejla med varandra, sen insåg jag rätt snart att han var helt briljant, säger Katrin och fortsätter:

– Jag blev så kär i honom.

Samtidigt beskriver hon att de länge bara var vänner, att de kom från olika bakgrunder, men till slut blev tillsammans. Under deras relation gick han dock från en Stureplanshatare till att ha en ledande position att starta upp Stureplankoncernens hemsida.

– Sen flyttade vi till min lägenhet på Skeppargatan, sen bytte vi till oss en större. Vi levde tillsammans i sex-sju år, berättar Katrin.

År 2008 meddelade de kortfattat att deras skilsmässa var ett faktum. När Katrin i podcasten får frågor om skilsmässan är hon inte helt på det klara med vad det var som fick dem att skiljas:

– Jag vet faktiskt inte. Det var inget speciellt, det var bara att kärleken, den där lågan slocknade. Vi var bara kompisar till slut.

Dock ska det inte finnas något agg mellan dem.

– Vi har ingen relation till varandra idag, men vi hälsar, vi är inte ovänner på något vis.

LÄS OCKSÅ: Katrins bröllopsskräck – efter äktenskapet med Schulman

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från schlagerstjärnan – han är Marie Serneholts nya pojkvän

FOTO: Ibl

 

Senaste nytt