LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Katrins bröllopsskräck – efter äktenskapet med Schulman

28 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter det kraschade äktenskapet med Alex Schulman vill Katrin Zytomierska inte gifta sig igen. Nu berättar hon om äktenskapsskräcken. – För mig har giftemål blivit förknippat med någonting negativt, säger hon.
Annons

Det var i juli 2007 som Katrin Zytomierska, 39, och  Alex Schulman, 41, gifte sig med varandra vid en påkostad ceremoni på ett slott i Polen. Bland gästerna fanns stora delar av den svenska kändiseliten på plats. Men äktenskapslyckan blev kortvarig och bara ett år efter vigseln gick paret skilda vägar.

Kort efter uppbrottet träffade Alex Schulman också Amanda Schulman, 36, då Widell, som han i dag är gift med. Men Katrin Zytomierska har efter skilsmässan ännu inte gift om sig, trots att hon skaffat barn med två olika män. I sin podcast “Mitt i livet” berättar hon nu att det kraschade äktenskapet med Alex Schulman fått henne att tveka på att gifta sig igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har varit gift, jag har haft det där bröllopet. Jag och Alex Schulman hade varit ihop i sex år, sedan gifte vi oss och skilde oss på en gång, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Så för mig har giftemål blivit förknippat med någonting negativt, någonting som förstör och som gör att det tar slut.

Annons

Under förhållandet med  Bingo Rimér, 41, som Katrin var tillsammans med under sex år fram till 2015, kom det aldrig på tal att gifta sig. Varken Katrin eller Bingo var intresserade av att växla ringar med varandra.

– Jag och Bingo var otroligt överens om att det inte blir något “jävla giftemål”. Vi tyckte att det var fjantigt båda två. Jag skulle ändå ha haft ett detaljerat äktenskapsförord om jag skulle ha gift mig med Bingo, säger Katrin i podcasten.

Men i dag lever Katrin Zytomierska ihop med nya kärleken Alexander Klingstedt, 36, och tillsammans har de nyfödda sonen Falke, tre månader. Alexander är dock mer positivt inställd till äktenskap och därför öppnar Katrin nu för att faktiskt skrida till altaret ännu en gång.

– Om Alex gärna vill så självklart. Jag är en sån människa som tycker om att ställa upp för andra och gå mot min egen vilja för att göra någon annan glad. Jag tänker ofta “man kan dö, man kan få cancer, allt kan hända i livet”, så om jag har en partner som väldigt gärna vill gifta sig med mig, ja, då gör jag det, säger Katrin i podcasten.

Foto: IBL

Annons