Katrins svåra sexproblem med sambon: "Fick ont i snoppen"

Katrins svåra sexproblem med sambon: "Fick ont i snoppen"

Katrin Zytomierska var så rädd om sambon Alexanders paket att hon bad barnmorskan ta ut spiralen. Nu vet hon inte hur hon ska skydda sig i framtiden för några fler barn blir det inte.

Kontroversiella åsiktmaskinen Katrin Zytomierska, 39 och den något mer timida programledaren Malin Gramer, 39, har tillsammans podden” Mitt i livet”. Där dryftas det om allt från orgasmer till amning och nyligen gläntade Katrin på dörren till en intim incident med sambon Alexander Klingstedt, 38.

– När vi träffades hade jag en kopparspiral och…jag vet inte om jag kan säga det här, men han fick typ lite ont i snoppen, små sår på sitt ollon, herregud,  tänk om han visste att jag säger det här, du vet, han är jätteprivat. Då gick jag till barnmorskan och sa “vårt sexliv kan ju inte förstöras av det här för att min kille får ont”  och då visade  det sig att efter att man föder barn och blir äldre så faller det här paketet inne i kroppen, ner så jag var tvungen att ta bort den.

Malin skrattar och insinuerar att det var därför Katrins son, som nu är två månader, kom till.

– Och sen kom lilla Falke till världen, nio månader senare, konstaterar Malin.

Något Katrin däremot är helt säker på är att det inte blir fler barn.

– Jag vet inte vad jag ska ha för preventivmedel men jag tänker inte bli gravid, jag tänker inte göra abort och jag tänker inte ha ett barn till.

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Katrin Z:s val av namn på bebisen

LÄS OCKSÅ: Katrin Z stöttas efter sin avklädda bild: ”Mår inte bra”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN