Katrin Z stöttas efter sin avklädda bild: "Mår inte bra"

Sex veckor efter sin tredje förlossning visar Katrin Zytomierska upp sin kropp. "Jag vill ju må bra som alla andra. Jag mår inte bra när jag ser ut så här", skriver hon på Instagram.

Nyblivna trebarnsmamman Katrin Zytomierska, 39, har under de senaste åren varit en flitig gymbesökare och förespråkat goda kostvanor. Något som gjort att hon fått 128 000 följare på Instagram där hon blandar hälsopepp med privatliv.

För sex veckor sedan födde hon sin tredje son, och nu skriver hon ärligt om tankarna kring sin kropp så nära efter förlossningen. Samtidigt har Katrin publicerat en avklädd bild på sig själv där hon visar upp hur hon ser ut nu, en och en halv månad efter det planerade kejsarsnittet.

“Jag vill ju må bra som alla andra. Jag mår inte bra när jag ser ut så här jag måste vara smal för att må bra är det verkligen så konstigt?”, skriver hon på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Katrin avslöjar: Det skulle nästa barn med Bingo ha hetat

Katrin har tidigare anklagats för att vikthetsa och påpekar i sitt inlägg att hon inte förstår varför, och att hon borde ha rätt att känna som hon gör utan att få skit från utomstående.

“Det finns dem som rycker på axlarna över lite övervikt det finns dem som mår skitdåligt över det. Man kan inte bli anklagad för att vikthetsa bara för att man strävar efter att må bra”, skriver Katrin.

https://www.instagram.com/p/BTD_Ax_FWA6/?taken-by=katrinzytomierska

I skrivande stund har bilden gillats av drygt 3000 personer och fått nästan 200 kommentarer. Majoriteten av dem hyllar Katrin för det ärliga inläget och vittnar om att de har liknande känslor, men att det är upp till varje person att avgöra vad de mår bra av:

“Så jävla bra skrivet”, skriver en person.

“Jag förstår dig till fullo! Känslan är högst individuell. Vad som känns bra för någon kan kännas helt annorlunda för någon annan och om DU mår bättre av att vara smal så är det din ensak så länge du inte hetsar på någon annan att tycka/känna/göra som du”, peppar en annan.

LÄS OCKSÅ: Bingos fråga till Katrin – och hennes briljanta svar

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!