Katrin avslöjar: Det skulle nästa barn med Bingo ha hetat

Katrin Zytomierska har barnen Rambo och Ringo tillsammans med exet Bingo Rimér. Nu avslöjar hon vad de skulle ha döpt ett tredje barn till.

Entreprenören och bloggaren Katrin Zytomierska, 39, har precis fått sitt tredje barn, nu tillsammans med nya kärleken Alexander Klingstedt, 36. Det lilla nytillskottet har dock inte fått något namn än.

Hon har sedan tidigare två barn, Ringo, 6, och Rambo, 3, med exet Bingo Rimér, 41. I “Fördomspodden” avslöjar Katrin nu vad hennes tredje barn skulle ha hetat, om hon hade fått det tillsammans med Bingo.

– Han skulle ha hetat Rocco, om jag hade fått välja. Men Bingo vägrade Rocco. Jag ville att Ringo skulle heta Rocco från början, men Bingo ville inte det för han hade haft en hund som hette Rocco, säger Katrin Zytomierska i podcasten.

LÄS OCKSÅ: Bingos fråga till Katrin – och hennes briljanta svar

Att det finns en mycket känd porrskådespelare med samma namn, Rocco Sifferdi, 53, som medverkat i över 400 sexfilmer skulle inte ha påverkat Katrins namnval.

– Det skiter jag i. Jag döpte ett barn till Rambo och jag har inte sett “Rambo”-filmerna. För mig är det bara namn, säger hon i podcasten.

Annons:
Hemmabehandlingen som bleker tänderna skonsamt men effektivt

 

Katrin Zytomierska passar också på att hylla exet för hans pappainsatser. I podcasten säger hon att hon aldrig ångrat att hon skaffat barn med Bingo Rimér och att hon tycker att de båda är perfekta föräldrar.

– Det är det bästa jag har gjort. Det är fan ett av mitt livs bästa beslut att välja Bingo som pappa till minna barn, det kommer de att få ett väldigt väldigt bra liv av, säger hon och fortsätter:

– Jag och Bingo gör allting perfekt, tycker jag. Vi offrar oss båda två. Jag tror det är ovanligt att man har en mamma och pappa som båda offrar sig hundra för sina barn.

LÄS OCKSÅ: Katrins varning efter dyra missen på sonens telefon

Foto: IBL

SENASTE NYTT!